Læs dagbog

Stresset

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 18. september 2020 18:46

Ja jeg er stresset .. stresset over corona og alle de regler .. Jeg gør jo det jeg kan .. holder afstand spritter af og bliver jo hjemme hele tiden når jeg ikke er i skole eller ude og købe ind .
Men det er bare svært med afstand i skolen hvis vi skal lave gruppearbejde . Nu skal vi jo have *workshop* på Mandag jeg er stadig ikke helt sikker på hvad det er vi skal ... og der er også den der obligatoriske opgave i Retorik jeg bliver forvirret og ked af det .

Nu har jeg jo også været syg i to uger og skal tilbage igen det er mega svært plus jeg skal også overveje det med praktik ... det er bare alt for meget på en gang .

Nå men jeg har også andre ting at tænke på . På Torsdag skal manden møde på arbejde med alle de andre og der får de at vide hvem der bliver sagt op . Det er rigtig hårdt selvom manden måske er *sikker* så mister han jo kollegaer han har kendt længe og han er ret ked af det kan jeg mærke .
Ja men jeg vil være der for ham alt det jeg kan for han er vigtigere end noget andet .

Jeg er træt og stresset og jeg sover dårligt og kan ikke koncentrere mig om noget som helst det er så belastende . Jeg magter bare ikke mere corona og resterikstioner og sure mennesker .

Men nu vil jeg vente på han kommer hjem han er på skiftehold og har først fri kl 19 den stakkel .

Sender en tanke og en krammer til JHN og det er lidt hyggeligt at du også skal være frivillig måske ... Ja håber det bedste for dig og håber du får en dejlig weekend med lidt ro i livet .
Pas nu på dig selv og husk at forkæle dig selv.
Knus fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er også virkelig svært med alle de corona restriktioner, men det er jo desværre nødvendigt, og guderne må vide hvor længe endnu. Men ja, vi må få det bedste ud af det, selvom det kan være svært. Jeg gør også det, jeg kan, men jeg er også bekymret ligesom dig.

Hvad er det for noget med praktik, hvor du skal være frivillig? Det lyder spændende! Jeg kan godt forstå, hvis du synes, det er svært at skulle ud og søge praktik, men jeg håber da, du finder et godt sted. Er det længe, du skal være der?

Det må være hårdt for manden, selvom han måske selv er sikret sit job, ja det er trist at miste kollegaer. Er det corona relateret?

Er der ikke måder, du kan lade lidt op på, og hvor du kan få stressen lidt på afstand? Kan du gøre noget godt for dig selv eller snakke med nogen om det? Det er hårdt, det ved jeg, men jeg håber, du også kan passe lidt på dig selv.

Du må også have en så god weekend som mulig og også meget gerne forkæle dig selv med noget godt! Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 18. september 2020 19:54