Læs dagbog

Det lyder godt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 1. marts 2018 16:51

Det var en hård dag i går .. Først tidligt op og så ind til byen og hente rejsevaluta til vores ferie . Ja det tog jo noget tid først hæve penge til at betale og så ind på hovedbanen og hente valuta og så hjem igen .
Så spiste jeg lige lidt og så gik jeg ind og lagde mig er jo stadig ikke på toppen .

Så om eftermiddagen skulle jeg jo så ind på 3K . Ja jeg tog tidligt afsted så jeg havde tid til at finde hvor vi skulle være . Det var heldigvis ret nemt for der var mange skilte og der kom også en og spurgte om hvor jeg skulle hen ... wow venlige mennesker ha ha det er jeg jo ikke vant til .
Nå men alle mine 3 veninder kom i går det var jo fedt . Altid dejligt ikke at være helt alene .
Det var rigtig godt ude på skolen. Vi var vel 10 i alt til det infomøde og folk var bare så søde . Der var rektor for 3K nogen nuværende og tidligere studerende og så studievejlederen . De fortalte om uddannelsen og det lyder jo spændende.

Ja det var en rigtig dejlig oplevelse at være derude selvom jeg jo stadig slet ikke aner hvad jeg vil bruge uddannelsen til ha ha men det er fint nok . Der går jo 1½ før vi skal i praktik og jeg snakkede også om det med praktikken og de lovede vi nok skulle finde en god løsning . De virker virkelig søde og de tager sig godt af en det er jo noget helt andet end ude på KU .
Så skulle jeg jo hjem bagefter .. hold nu kæft hvor var det koldt ... Jeg ventede længe på bussen og så var den bare overfyldt ha ha fedt nok ... jeg var bare helt ør i hovedet .
Ja købte noget mad med hjem og så kl sent i aftes gik jeg bare i seng .. kunne ikke mere .

Men altså det virker til at være en god skole jeg har søgt ind på .Det er jo et meget lille sted der er kun omkring 30 -40 på uddannelsen og alle snakker jo med alle.Jeg snakkede en del med en rigtig sød pige i går det var rart .
Sjovt at høre om hvorfor folk søger ind på 3K.

Sender søde JHN masser af krammer og håber du er ok i sne og kulden. Jeg håber ikke du er alt for trist over det med bogen du er stadig en superstjerne søde ven -

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder da som et godt sted, du har søgt ind. Ja, det bliver nok bedre med et lille sted, hvor man mere kender hinanden og kan hjælpe hinanden. Det bliver spændende for dig. Det glæder mig, at mødet gik godt. Nu må du bare vente. Hvornår får du at vide, om du er kommet ind? Men mon ikke du er det? Jeg håber det bedste for dig!

Jeg håber også, at nogle af dine veninder vil starte der, men ellers lyder det jo til, at du hurtigt kan finde nogle at snakke med derude. Og ja, du ved ikke, hvad du vil bruge det til, men det tænker jeg da kommer undervejs. Det lyder også godt med praktikken, altså at de vil hjælpe dig derude.

Dejligt at læse om. :)

Hvad dag rejser I? God ferie hvis du ikke når at skrive herinde mere. Jeg vil OVERHOVEDET ikke savne dig, hahahaha. Nå okay, måske bare en lille smule så, haha.

Jeg er ok, tak. :)
Mange tanker og kram til dig fra jhn

Skrevet af JHN1, 1. marts 2018 17:54