Læs dagbog

I morgen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 27. februar 2018 16:58

Jeg er træt i dag .. sov ikke så godt men ok havde jo ondt i min skulder .
Har sovet meget i dag det er fint nok men jeg vågnede fordi min veninde ringede til mig .
Hun troede det var i dag vi skulle ind på 3K men det er altså først i morgen . Nå men har skrevet med de andre og vi mødes i morgen ude ved Diakonissen . Jeg er kun lidt usikker på den ene veninde for hun skal måske på læreruddannelsen men vi er da 3 der skal ind på 3K og det er jo godt ikke at være alene .

Jeg får travlt i morgen . Først skal jeg op og så lige til bageren og købe morgenmad meget vigtigt ha ha og så skal jeg ind til byen og hæve penge og hente vores rejsevaluta .
Så skal jeg hjem og slappe lidt af og så i morgen kl 16:30 skal jeg mødes med pigerne og ind på 3K .

Ja jeg glæder mig til at se pigerne det bliver jo altid hyggeligt . Men jeg kan godt mærke jeg ikke kan klare ret meget for tiden .. bliver stresset af ingenting .

Stress.. er noget lort ... det er jo ikke noget man kan måle eller noget man kan se .. Det er bare noget inden i .. og det er ikke noget der bare forsvinder .. det er der hele tiden og det stikker sit grimme ansigt frem når man mindst venter det .

Sender søde JHN masser af lyse varme tanker jeg ved du har det svært lige nu søde ven og jeg hepper på dig alt hvad jeg kan .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er da irriterende med den skulder. Forhåbentlig går det snart over, så du kan sove igen. Men kan du godt sove for den om dagen så? Det er jo altid noget, selvom det er bedre at sove om natten. :) Kunne du tage lidt smertestillende inden?

Morgenmad fra bageren er meget vigtigt, haha. Det bliver spændende med det møde. Jeg glæder mig til at høre mere. Dejligt hvis nogle af veninderne også vil søge ind, så I kan holde lidt sammen.

Ja, stress er noget værre skidt, det er helt sikkert. Jeg håber, du får det bedre, hvis du kommer ind på den nye uddannelse. Det kan sidde i kroppen i lang tid, men måske det kan forsvinde, når du får det bedre med dig selv igen. Det håber jeg for dig, min ven.

Kan du passe godt på dig selv. Jeg hepper også på dig og tænker på dig i morgen! Mange tanker til dig og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 27. februar 2018 18:12