Læs dagbog

Afleveret opgave

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 1. august 2019 12:52

Hold da op det er længe siden jeg har været her og skrive ha ha .. ja tiden den går jo .
Åh men altså det har været hårdt .. Ja mit sår er helet eller noget .. det gør lidt ondt lige nu her men jeg tror mere det er på grund af varmen og stress .. men der er ingen sår eller noget .

Den skide opgave tog sq næsten livet af mig .. hold nu op det har været op af bakke hele vejen.
Nå men altså jeg har skrevet med vores lærer og han fortalte lidt om opgaven .. eller noget ha ha .. men det skulle være en akademisk redegørelse af kerneområderne i pensummet ja ok ....

Nå men altså min søde søde veninde M har hjulpet mig rigtig meget og vi har arbejdet sammen. Ja vi har jo lavet hver vores opgave men har undersøgt og snakket sammen hele vejen og endelig i dag kunne vi aflevere opgaven ... Ej men helt ærligt den sidste uge eller noget har jeg siddet oppe til kl lort hver nat og skrevet og rettet og læst og undersøgt.

Jeg er helt ør i hovedet .. har sovet to timer i nat ... så jeg vrøvler nok lidt her .

Ja opgaven skal jo *bare* godkendes og så om en uge så starter det hele igen når vi får en eksamensopgave ha ha ... jeg skulle jo skrive denne her skide opgave fordi jeg har været væk mere end 15 procent ... Nå men nu er det overstået og jeg tror ikke eksamensopgaven er lige så slem der har vi jo noget konkret at arbejde udfra .

Men jeg glæder mig bare til 3 november når vi rejser jeg gider ikke mere seriøst ... Jeg er bare træt og jeg har ondt i maven i dag.

Ja men ville lige skrive her og opdatere og nu sidder jeg bare og sveder det er lummert i dag ...

Sender søde JHN masser af tanker og kan se du heller ikke er her så meget mere men jeg håber bare du er ok .. jeg købte en kage i dag og tænkte på dig he he .. mmm den smagte godt .
Hav det godt søde ven hvis du ser det her .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, jeg har også godt tænkt, at det nok var opgaven, der holdt dig travlt beskæftiget. Men dejligt at det er overstået nu. Jeg håber, den næste går lidt nemmere. Ja, og så pøj pøj med resultatet, men hvis den bare skal godkendes, som du skriver, så går det jo nok, ikke! Dejligt at du har haft en at skrive lidt sammen med, det hjælper jo lidt eller gør det mere overskueligt.

Jeg er ikke så aktiv herinde lige for tiden, men der kommer nok en dagbog en af dagene. :) Tak for tanker og for en tanke mens du spiste kage, haha. Kan du have det godt! Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 1. august 2019 17:45