Læs dagbog

At give slip

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 2. juli 2019 10:06

Mit sår har det fint .. eller noget .. altså det bløder ikke mere men jeg passer stadig meget på det og i Søndags da vi skulle i Tivoli med mor så tog jeg altså et plaster på bare for at beskytte det .

Jeg har stadig ingen kræfter .. Har intet overskud men får jo hverdagen til at hænge sammen he he ... Ja men jeg har næsten ingen smerter udover lidt i æggestokkene ind i mellem.
Det er bare svært at forklare ... jeg er jo rigtig glad for jeg heler og får det bedre ... Det er jo fedt og arret bliver rigtig pænt .
Men på den anden side så *savner* jeg sygdommen ... Ja smerterne og alt det har jo været en del af mit liv i mange år på den ene eller anden måde ... Det er svært at forklare men det var ligesom min *sikkerhedszone* eller noget .. ja er svært at forklare og svært at slippe ... Ja svært at foklare det.

Nå men min eksamensopgave ... Ja jeg sidder og kigger på eksamenscases og får ideer og jeg regner med måske i næste uge skal jeg ses med M og vi skal hjælpe hinanden .
Men jeg har en ide om hvilken organitastion jeg vil analysere .. og hvilke spørgsmål jeg vil kigge på .

Men nu kalder opgaven og hverdagen igen...
Jeg må hellere komme igang før jeg falder helt hen .

Sender masser af glade tanker til søde JHN og ja jeg ved du har det mega svært lige nu og vi må bare kæmpe begge to ...Men jeg tænker jo på dig vi har jo været venner her i rigtig mange år nu .
Knus og alle de bedste tanker til dig min ven.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det kan jeg da godt sætte mig ind i, at du kan savne sygdommen. Det bliver jo en del af ens identitet. Jeg har det på samme måde med spiseforstyrrelsen, at jeg har svært ved at give slip på den, fordi det er en del af mig. Så det er forståeligt nok, synes jeg. Men ja, selvfølgelig er det samtidig rart, at det heler fint og alt det.

Pøj pøj med eksamensopgaven, det skal nok gå fint. Jeg hepper!

Ja, vi har da været venner i mange år efterhånden, det er hyggeligt. :) Jeg tænker også på dig, og du får mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 2. juli 2019 17:17