Læs dagbog

Hård weekend

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 2. juli 2018 14:25

Det har været en hård weekend. Har ikke været helt på toppen men jeg tog ud i Lørdags for at købe en extra fødselsdagsgave til min mor .
Nå men jeg tog bussen op til centeret men der var sååå mange mennesker der var slet ikke til at komme til .. folk har jo lige fået løn og der er mange der har ferie nu . Så jeg orkede bare ikke at være der og tog ud til en anden Føtex efter jeg havde hævet penge og lige købt en lille ting til min mor .

Nå men jeg kom til stoppestedet og skulle til at stå af bussen .. rejste mig op og var på vej hen mod døren .. Så var der en gammel sur kælling der råbte af mig og skubbede til mig så jeg faldt .. hun ville åbenbart ikke gå ud af bagdøren .. hvorfor ved jeg ikke lige .. men hun gik da lige amok .. Ja og hendes mand stod bag ved hende og så helt flov ud . Jeg slog mig sq min arm og min skulder gør rigtig ondt nu .. lå så også oven på armen i nat måske ikke så smart ha ha .. ej men nogen folk er sq bare syge i hovedet ... ved ikke lige hvad der skete for hende damen .

Nå men altså jeg fik købt ind og kom hjem og fik slappet af sammen med manden . Han synes også det var underligt med hende damen . Nå men altså jeg overlever jo .

Ja og Søndag kom mor ind til os det var hyggeligt .
Vi tog ud og spiste på en lækker italiensk restaurant og så kørte hun os hjem og så tog hun hjem med det samme . Hun vidste jo manden skulle tidligt op så det var fint nok .
Hun blev rigtig glad for gaverne og hun nød den gode mad . Det var en dejlig dag og vi kunne bare gå hjem og sove og slappe af bagefter .

ja ellers går det vel ok .. føler mig bare meget alene for tiden . Manden har travlt på arbejdet og ja jeg sidder bare meget alene . Men det er ok fint nok . Sidder jo bare og venter på at skulle starte skole men der er jo en måned eller to til øv altså .. og jeg har ingen penge så kan ikke gå ud .

Sender søde JHN masser af tanker i varmen håber du har det godt .. nåå ja ville lige sige at polakkerne ikke har været hjemme i flere dage nu det er skønt he he .. fred og ro .. men ok mange studenter der kører rundt men det gør de jo over det hele .
Ja tænkte meget på dig i går jeg håber det går godt med dig og med din bog . Jeg ved det er hårdt arbejde men det skal nok gå og jeg hepper på dig søde ven selvom jeg ikke lige er her så meget for tiden . Det er bare varmen der får min hjerne til at koge over ha ha .
Men du får masser af kage og noget god slik søde ven så hjælper det måske lidt .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder da godt nok som en speciel dame, du kom i nærkontakt med der. Træls med sådanne typer. Jeg håber, det snart bliver bedre med din arm. Jeg faldt også i dag, men der var ingen sur dame involveret, haha. Ej, men ja, nogle mennesker!

Det lyder hyggeligt med din mor og med italiensk mad, det er også bare godt. Dejligt at hun også havde en god dag.

Ja, jeg kan da godt forstå, du føler dig lidt alene. Hvad med veninderne? Kan I ikke ses ind imellem? Måske behøver I ikke mødes til noget, der koster penge. Det er da lidt træls, hvis du egentlig har lyst til, at der skal ske noget, og der så ikke gør.


Ej, hvor dejligt med polakkerne. Lad os håbe, det varer længe, inden de kommer igen. Måske er de returneret til Polen? Ja, her er der også studenter, men det er kun hyggeligt, synes jeg. Men godt det kun er en periode, haha.


Kan du passe godt på dig selv og god bedring med arm og skulder. Tak for kage. :) Mange tanker og forsigtige kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 2. juli 2018 19:47