Læs dagbog

Afslapning

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 3. juli 2018 15:59

jeg slapper af i dag .. har lidt ondt i min skulder og arm .. Men ikke noget alvorligt heldigvis .
Har fået et mega blåt mærke på armen ha ha fint nok .

Nå men manden skrev til mig i morges .. det plejer han ellers ikke når han er på arbejde.Der er åbenbart lavet helt om på hans arbejdstider resten af ugen .. Så vidt jeg forstod så skal ham møde fra 12 til 15 i morgen og så kl 7 på Torsdag og åbne på Fredag ... ha ha at finde ud af hans arbejdstider er lige så svært som at gætte de rigtige lottotal .. ej men det er jo fordi folk har sommerferie nu og så laver de om på tingene igen igen .

Ja ellers sker der ikke så meget .. sidder bare hjemme og hygger mig og NYDER at polakkerne vist er på ferie eller noget ha ha det er da fedt .. Så der er fred og ro her og ingen der ryger og smider skodder ud over det hele .
Jeg har også snakket med manden om at når de kommer hjem og igen igen smider cigaretskodder over det hele så vil vi snakke med vores nabo om det . For så er det jo sådan set ikke polakkerne vi klager over men bare at folk sviner på vores fællesområder . Ja det er sq ikke lækkert når folk smider cigaretskodder og plastikbægrer og alt muligt der hvor vi andre også skal sidde .. Nå men altså den tid den sorg ha ha .

Men nu sidder jeg bare her og sveder i varmen det er fint nok . Må se hvornår manden kommer hjem i dag .
Ja og så er der ellers gang i vulkanen på Bali så jeg lige i går på Facebook den sprutter og der kom meget røg og lidt lava op i går det var lidt vildt at se på men der er ikke nogen der kommer til skade men det påvirkede flytrafikken forleden dag men vist kun et par timer .

Sender sødeste JHN plastre og krammer og kage og puster på skrammerne .. Ja øv at du også er faldet jeg håber bare du har det godt og nu ikke noget med at træne for meget hvis du er skadet søde ven .. kom du hellere herind så æder vi kage sammen og nyder fred og ro det kunne være hyggeligt ha ha .
Ej jeg håber bare du har det godt og passer lidt på dig selv . Det er aldrig sjovt at falde og slå sig .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Du skal altså også passe på dig selv og undgå alle de der sure, gamle damer, haha. Nej, det er ikke sjovt, men godt at der heller ikke skete dig mere. Man ved jo aldrig i en bus, som slingrer af sted. Men så kan vi være tilskadekomne sammen og hygge os med slik osv. :)


Ja, det lyder da helt tosset med mandens arbejdstider. Du må tage den dag for dag og se, om du kan finde ud af det. :)

Det er da vildt dejligt, at polakkerne er væk. Ja, I må da snakke med naboen, så I kan få styr på det, for det er hverken rart med larm eller med skidt alle steder.

Er det Bali, I skal på ferie til igen næste gang? Var det der, I skulle have egen pool osv., og hvor jeg skulle med og rigtig opvartes af jer, hahahaha. :) :) Nå, men det lyder da ikke rart med den vulkan. Jeg kan huske, du har skrevet om det før, så det sker nok jævnligt? Godt der ikke er nogen, der er kommet til skade.


Ja, jeg vil gerne komme og æde kage i stedet for at træne, haha. Så skal vi rigtig hygge os. :)

Kan du have det meget bedre og god bedring. Mange tanker og en stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 3. juli 2018 18:12