Læs dagbog

Det falder på plads

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 2. august 2018 13:20

Ja nu sker der da noget . Jeg har fået et log ind til skolens intranet og har været inde og kigge .
Det ser ok ud .. altså der er jo meget at se og læse om skolen og det hele . Ja og jeg kan se skema og alt der der . Så vidt jeg kan se skal vi møde hver dag fra 9 - 14 . Det er nogen lange dage men jeg må se hvad jeg kan klare og vi har vist fri om Fredagen .

Så vidt jeg kan se er vi 21 på holdet . Det er jo heldigvis ikke så mange og jeg kender 4 så det er jo meget godt . Men jeg kan godt mærke jeg bliver lidt nervøs alligevel og mange tanker og lidt stress men sådan er det jo bare .

Jeg har også fået søgt SU og det ser ud til der ikke er nogen problemer der og det er rigtig dejligt . Ja stille og roligt falder det hele på plads nu .

Nu vil jeg så holde *fri* et par dage og i weekenden vil jeg bare hygge med manden og ikke stresse håber jeg ... Jeg har altså også rigtig meget øjenbetændelse og mit øje er meget ømt og hævet øv altså .

Nå men jeg skal have købt ind i dag .. har seriøst ikke været meget ude de sidste par dage .. har intet overskud .. og frygter også skolen lidt har jo bare haft så mange nederlag allerede altså på de andre skoler .
Ja burde jo bare være åben og sige nu starter vi på en frisk men det sidder jo bare dybt i mig desværre .

Ja jeg sender en kæmpe kage og noget cola til søde JHN . Jeg håber du har det godt min ven og jeg tænker tit på dig . Hvordan går det med bogen ?? og kan du klare denne her voldsomme varme he he .. Ja jeg sover jo ikke om natten det har jeg opgivet .
Pas nu godt på dig selv min søde ven .



Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det bliver spændende for dig, men jeg kender godt det med, at det også kan blive lidt for spændende. Ja, klart at du er nervøs for det, og sådan vil det måske blive ved med at være lige i starten, men jeg håber hurtigt, det bliver godt og positivt for dig. Heldigvis har du nogen at støtte dig til, så det hjælper måske lidt på det.

Jeg håber, det bliver en god oplevelse i hvert fald. Hvor mange år skal du egentlig læse, er det 3 eller 4?

Godt det hele falder på plads, også det med SU. Så kan det være, du kan trække vejret lidt friere, når du ved, at der ikke er en masse problemer.

Men træls med øjet, æv. :/

Tak for kage og cola, haha. Det er dejligt i varmen. Ja, jeg klarer varmen fint, men jeg er meget spændt på bogen. Der er ikke rigtig noget nyt, men det skaber alligevel en masse tanker. Ja, sådan er det jo.

Kan du passe på dig selv, min ven!
Knus og tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 2. august 2018 18:29