Læs dagbog

Lidt træt i dag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 30. juli 2018 12:39

Det var rigtig hyggeligt i Lørdags på sporvejsmuseet. Vi tog hjemmefra kl 11 og kl 12 kom der en bus og hentede os på Høje Tåstrup station .
Vi kørte ned til museet det tager omkring 45 minutter . Da vi så kom derned så gik vi hen til golfklubben og fik noget frokost for mit lille madøre var jo sulten ha ha . Vi fik noget lækkert smørebrød og hyggede os og kiggede på folk der spiller golf udenfor .
Bagefter gik vi over til museet og kørte i sporvogn ned til skoven hvor vi gik en dejlig tur og nød luften .
Det var skønt at køre rundt i sporvogn for vi tog de åbne vogne og så blæste det jo dejligt når de kørte . Vi fik også noget god aftensmad og fik set alle de nye bygninger og var ude og køre en tur i en bus rundt om en sø . Alt i alt en dejlig dag .
Men det var en laaang dag .. jeg sov jo sent Fredag aften og vi tog først bussen hjem fra museet kl 21 og den var næsten midnat før vi var hjemme ...
Da vi kom hjem var der godt nok varmt i lejligheden for vi havde jo haft lukket alle vinduer da de havde snakket om skybrud og pladder pladder .. Ja der kom da en mega byge lige da vi skulle hjem fra museet men der var intet kommet her hvor vi bor desværre .

I går sov jeg hele dagen var udmattet og jeg har også fået lidt øjenbetændelse selvfølgelig oven på alt det stress .. Ja ja det er jo typisk mig men jeg har jo noget at smøre øjet med det gør bare lidt ondt .

I dag er jeg bare træt har svært ved at sove om natten når det er så varmt . Men det er fint nok kan jo slappe af i dag .

Manden er lidt stresset i dag for han ved ikke om en af hans kollegaer skal til USA med arbejdet . De fik en besked om at kollegaen måske skal afsted det er bare ikke så smart lige nu i ferieperioden og når de allerede er bagud og mangler personale .. men det er deres *geniale* chef der har fundet på detb .
Men hvis mandens kollega IKKE skal afsted ville manden måske give frokost ude på amager .. Men jeg har ikke hørt noget endnu så venter bare .

Sender søde JHN mange tanker i varmen . Jeg håber du hygger dig og tak for din søde hilsen da jeg kom ind på 3K . Er helt sikker på det bliver godt og mine to veninder glæder sig rigtig meget til vi skal igang igen .
Jeg fandt også ud af hvorfor det tog så lang tid at acceptere min plads der havde åbenbart været problemer med serveren skrev en fra noget support jeg havde skrevet til men nu er alt jo godt heldigvis .
Nu går der så et par dage og så får vi et link så vi kan gå ind på skolens side og se skema og pensumliste og det hele det er dejligt .
Pas nu på dig selv i dag søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder da som en hyggelig tur. Dejligt at I så en masse og fik en masse god mad. :) Men ja, klart at du er træt ovenpå sådan en lang dag. Jeg håber, du har fået udhvilet.


Det bliver spændende for dig med den nye uddannelse. Jeg håber sådan, at det kommer til at gå godt for dig og dine veninder. Jeg er spændt på at høre om det, når du kommer i gang. Godt at der ikke er flere tekniske problemer, man bliver sgu så urolig af det. :)


Kan du også passe på dig selv her i varmen. Vi har lige fået 10 regndråber, ha. Men vi fik da lidt mere den anden dag. Mange tanker og knus fra jhn-ven :)

Skrevet af JHN1, 30. juli 2018 17:00