Læs dagbog

Hjemme igen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 3. april 2018 15:09

Ja så kom vi hjem igen .. Ja vi har haft en dejlig ferie med masser af godt/skiftende vejr ha ha .
Både sol og sne og hagl og regn på en dag .
Vi havde jo lejet en bil og kørte rundt hver dag og så en masse . Ja og det var jo mor der kørte bilen og det gik da fint nok .

Ja min mor .. altså jeg elsker min mor men det kan sq være lidt anstrengende at have hende med på ferie .. hun er meget bestemmende ha ha og siger jeg hende imod eller noget så bliver hun stram i ansigtet. Hun råbte også af mig fordi jeg blev forskrækket da vi var ude og køre .. og så sagde jeg til hende at sådan er jeg bare bliver nemt forskrækket .. ja men hun surmulede jo bare lidt .. Mig og manden sagde også til hinanden at vi glæder os til næste år når vi skal på ferie til Bali alene .. Ja jeg frygtede jo lidt at mor ville stresse mig men det gik da ok havde jo min søde mand der passer på mig .

Vi fandt også et rigtig sjovt sted at spise lige ved siden af hotellet .. Det hed Sirkus .. det var sådan et rigtig hippie sted med alt muligt tingel tangel og rigtig lækker mad .. Ja og vi spiste også på en mega fin dyr restaurant ha ha men kun en gang .. men meget var jo lukket det meste af dagen fordi det var påske og de er meget hellige på færørerne.

Ja og så i går skulle vi jo så hjem .. Ja først så kørte vi forkert ha ha men manden har en gps i telefonen og den fik os på rette vej .
Men det er en *sød* lille lufthavn med kun to gates ha ha det er sjovt når man har været i mange store lufthavne. Men vi var i god tid og fik afleveret nøglerne til bilen og checket ind og det hele og så sad vi og fik lidt at spise inden vi skulle flyve ... Ja flyturen tager jo kun ca 2 timer det er jo ingenting .

Men nu er jeg hjemme og jeg slapper af .. manden er på arbejde og det er synd for ham han er træt .. Ja og jeg er også træt fik lidt ondt i hovedet i går da vi fløj hjem .

Sender søde JHN masser af tanker har tænkt på dig mens jeg var på ferie og ja jeg spiste meget slik og fik noget kage he he og sender lige noget til dig min søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder da til, at det har været en god tur, selvom du lige skulle bære over med din mor og med vejret. :) Jeg synes, din mor skulle være taknemmelig, fordi I overhovedet gider have hende med på ferie. Selvfølgelig må hun også være der, men hun må da også tage hensyn. Ja, jeg forstår da godt, at I glæder jer til en ferie alene næste år!

Men jeg er glad for, at det mest gik godt, og jeg er også glad for, at du er vel hjemme igen. :) Jeg har tænkt på dig. :) Godt at du spiste meget slik, det har jeg også gjort, haha.

Kan du have det godt og få hvilet dig godt. Dejligt at høre om ferien, det er altid spændende! Mange tanker og krammere fra jhn

Skrevet af JHN1, 3. april 2018 18:00