Læs dagbog

Træt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 4. april 2018 08:53

Er træt i dag .. har ondt i ørene .. det får jeg nogengange når jeg har fløjet .. men det er ok det går jo over igen .

Ja jeg hyggede mig bare i går fik pakket ud ha ha det var ikke fordi der var meget i min kuffert havde jo slet ikke købt noget . Men vi fik da vasket noget tøj og det var jo dejligt .

Jeg ringede til min mands tante .. åh altså hun er så klog på mine vegne ... Ja hvorfor havde vi ikke spist dit og dat og hvorfor kørte vi derhen og pladder pladder .. Hun har aldrig selv været på færøerne men har en nabo der kommer derfra så hun mener hun kunne belære mig om det hele .
Ja der er så mange der er kloge og ved alt om alting .

Åh er bare ked af det for tiden og mega sensitiv .. kan ikke overse ret meget i disse dage .. Ja og på fredag skal vi ud med *madklubben* og det gider jeg bare slet ikke men det er der ikke nogen der forstår .. altså de er jo meget søde men det er bare meget indforstået snak om ting jeg ikke ved noget om .. og ja de fleste er jo gået på pension undtagen mig og manden . Nå men det jeg er mest stresset over det er faktisk der hvor vi skal spise .. det er i et tårn inde på christiansborg og vi skal køre med elevator op .. ja det kan godt være det ikke lyder som noget særligt men jeg HADER at køre i elevator og så vidt jeg kan læse så er der ikke andre muligheder fordi der er ved at blive bygget noget der hvor vi skal gå ind ...
Ja bare sådan en *lille* ting kan slå mig helt ud .. øv altså .. men jeg må jo prøve at se hvad der sker .. Ja og maden er jo sygt dyrt over 300 kroner for to stykker smørrebrød og noget vand ...

Ja men i dag skal jeg i centeret og købe lidt ting .. vil tage afsted tidligt og så få det overstået .. skal også forny buskort så skal gå derop ha ha det er fint nok . Vil nok lave lidt god mad i aften og i morgen giver jeg nok mad for manden har fri fredag heldigvis.

Er virkelig taknemlig for jeg har min dagbog her kan jeg skrive hvad jeg vil uden nogen dømmer mig .. det hjælper meget når livet er hårdt ..

Savner sq lidt min gamle skole altså HF .. Tænker tit på at tage ind og kigge på skolen men det bliver vist bare ved tanken ha ha .. Ja havde det jo faktisk godt der .. lærere der lyttede på godt og ondt ..

Sender søde JHN masser af krammer håber du har det godt og du ikke stresser for meget søde ven .. Ja godt vi har hinanden og depnet og masser af kage .. tror faktisk jeg køber noget i dag ... bare fordi jeg kan ... he he ..

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, jeg kan også få ondt i ørerne og propper, når jeg flyver, det er irriterende. Håber det snart går over.

Jeg forstår godt det med madklubben. Sådan var det også lidt ind imellem til vores påskefrokost, hvor mine 3 kusiner/fætter snakker lidt indforstået. Men I ses ikke så ofte, gør I? Vil din mand det gerne? Ja, så må man jo nogle gange ofre sig, men du må prøve at få det bedste ud af det. Måske bliver det hyggeligt også?

Jeg forstår så godt det med elevatoren. Jeg hader det også og tager hellere trappen til 5. sal end at køre med sådan en. Jeg er også bange for det. Men godt du har din mand at kunne tage i hånden, du må klamre dig til ham, ikke!

Ja, jeg er også så glad for at kunne skrive alt muligt herinde. Jeg tror da, at nogle brugere tænker, "hun er sgu underlig" om mig, haha, men det er der jo ikke noget at gøre ved. :) :)

Jeg kan godt lide dine dagbøger, fordi du er ærlig og åben og ikke bare gør alt så godt og fint. :)

Ja!, det kan jeg godt forstå, at du savner HF. Jeg håber sådan for dig, at du bliver glad for det nye sted!

Tak for dine søde tanker. Jeg sender dig en masse varme tanker og kage tilbage og mange kram fra jhn. Haha og ja, "bare fordi du kan", DEN er god, haha!

Skrevet af JHN1, 4. april 2018 18:12