Læs dagbog

Tænker

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 5. april 2018 09:58

Jeg har det bedre med ørene i dag er bare stadig lidt øm i kroppen . Men det er fint nok skal ikke så meget i dag .

Jeg kom i centeret i går .. hold da op jeg kommer sådan til at svede ha ha kan slet ikke have det men det var fint nok fik købt lidt småting og kigget på nogen sko men købte ikke nogen . Skal have nogen gummisko bare nogen billige nogen hvis nu dem jeg har går i stykker .. men jeg finder nogen på et tidspunkt .

Ja i morgen skal vi jo i *tårnet* har seriøst ikke lyst og gider ikke køre i elevator men har jo bare ikke noget valg .. men manden har lovet at passe på mig . Ja det skal bare overståes og på Lørdag skal vi måske ud til vores veninde der lige er blevet single .. hun har det rigtig skidt tænk at hendes mand gennem 15 år bare er skredet med en anden har så ondt af hende så klart vi er der for hende hvis hun har brug for os .

Ja og så sidder jeg bare her og tænker lidt over alt og intet .. Tænker på hvorfor folk er så selvoptagede nogengange både på nettet og i livet generelt .. Jeg synes folk altid er meget stressede og klar til at dømme uden at lære andre at kende .. nå men bare tanker he he ... Ja godt jeg har min dagbog og kan komme af med mine tanker og følelser her .

Sender søde JHN masser af krammer jeg håber du har det godt i dag . Ja godt vi har hinanden her på depnet og kan skrive uden filter og ved du hvad hvis nogen synes du er underlig så er det deres problem her kan vi være helt anonyme og lette vores hjerter .
Ja vi skal ikke pakke noget ind eller undskylde for noget her . Nåå ja jeg købte en lille kage med hjem i går he he fordi jeg kunne .. og jeg sender også noget til dig du skal jo ikke gå glip af noget søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, du må få det (forhåbentlig godt) overstået med den middag, og så skal I forhåbentlig et andet sted hen næste gang.

Det er ikke nemt at blive forladt for en anden, men så er det godt, hvis I kan muntre veninden lidt op. Ja, det må være en svær periode for hende. Der er mange, der bliver skilt i vore dage, det er nogle gange synd/ærgerligt og nogle gange måske helt godt. Men jeg håber da, at hun kommer ovenpå igen.

Du har ret, der er mange, der er selvoptagede. Jeg ved ikke, om det er "samfundets skyld", forstå mig ret, altså at det bare er sådan, det er blevet, eller om det er dårlig opdragelse, eller om udviklingen bare går i retning af, at vi må tænke på os selv først. Men det er virkelig trist og ærgerligt, du har helt ret.

Jeg har det nogenlunde, tak. :) Ja, jeg er også glad for, at jeg bare kan skrive løs, det hjælper altså meget. Haha tak for kage, ja det vil jeg meget gerne have, altid, haha. Godt du også fik noget kage. Det er altså godt. Jeg købte spandauere i dag, men det var til fryseren til weekenden, selvom de godt nok fristede noget, haha.

Kan du passe godt på dig selv, søde ven! Mange tanker og en stor krammer fra jhn. Godt du har det bedre med ørerne.

Skrevet af JHN1, 5. april 2018 19:28