Læs dagbog

Varm weekend

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 4. juni 2018 13:29

Puha det har været varmt i weekenden .. ha ha.

Nå men Fredag var vi jo inde i byen for at købe sofa . Det var en dejlig dag . Vi mødtes inde ved vesterport og jeg var heldig med bussen på vej derind den kørte nærmest bare direkte uden mange stop det var jo bare lækkert .

Nå men vi gik ind i butikken og det var faktisk en rigtig lækker og stor butik . Vi fik lov til at gå rundt i fred og ro vi var også de eneste i butikken ha ha .. Nå men vi kiggede meget og prøvede flere forskellige sofaer det er jo vigtigt de er gode at sidde på og har en behagelig overflade . Vi fandt en rigtig lækker sofa med sådan noget *klik* i både armlæn og oppe på ryglænet. Det er smart så kan man hæve og sænke dem .
Nå men den var så lige 2000 over budgettet men det var egentlig ok . Vi skulle så ikke betale for at få den leveret og de tager også vores gamle sofa med .. Så alt i alt var vi rigtig glade og det var en god service vi fik i butikken .
Da vi havde betalt for sofaen gik vi i Tivoli.
Det var hyggeligt vi gik bare rundt og vi købte noget at drikke jeg fik en slush ice puha der var meget sukker i ha ha men det var dejligt vejr og vi gik bare og kiggede .
Manden har jo et årskort fordi han har aktier i Tivoli så vi kommer jo gratis ind det er ellers alt for dyrt at gå i Tivoli bare indgangen koster over 100 kroner og så kommer alt det andet jo oven i .

Så efter Tivoli gik vi på Axelborg bodega og spiste lækker mad . Jeg fik en rejecoktail og en MEGA stor wienerschnitezel det var rigtig lækker mad og manden fik stegt flæsk med persillesovs .. puha vi var godt mætte bagefter og så fik jeg også en iskold cocio med isterninger istedet for dessert .
Ja og så bare bussen hjem det var en dejlig dyr lang dag ha ha .. men vi havde det super hyggeligt .

Lørdag var bare en slappe af dag vi lavede ikke rigtig noget . Havde ikke det store overskud jeg bliver meget træt når det er så varmt ... ej men seriøst vi har et termometer i soveværelses vinduet og det stod på et tidspunkt på 48 grader !!!! slap nu af ha ha selvom det var i solen ... Bliver bare lidt dårlig når det er så varmt herhjemme og kan jo ikke bruge hele livet nede i haven ha ha og polakkerne sidder også tit og ryger og snakker i haven .

I går hyggede vi bare og ja vi spiser jo ikke så meget bare lidt meget nemt mad - Men jeg drikker rigtig meget vand og en enkelt sodavand eller to ha ha ...

Ja og nu er det jo eksamenstid kan se de andre ude på KU er igang med eksamen .. puha stakkels dem og så i den varme .. Ja jeg er jo tilmeldt eksamen men har jo ikke tænkt mig at gå op ha ha .. aner ikke hvad det er de snakker om .

Nå men jeg skal i Fakta og købe lidt ind ...

Sender sødeste JHN masser af kølige tanker i varmen .. Ja og noget kold Cola når du nu slet ikke vil drikke dejlig kold vand ha ha .. Ej men jeg håber bare du har det godt min søde ven og jeg tænker tit på dig . Jeg har bare ikke det store overskud her i varmen .. kan ikke sove og er rastløs fordi jeg har det varmt .
Men jeg håber virkelig både din nada og din hypnose virker .. ja du fortjener jo at have det godt for du er en super god ven og du er et godt menneske .