Læs dagbog

Ny Sofa

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 31. maj 2018 17:04

Ja øv .. jeg skulle have været ude med pigerne fra KU i morgen men min ene veninde er blevet syg så vi har aflyst det . Det er lidt øv synes det er mange gange vi har aflyst det .. I går fik jeg bare sådan en tanke er det MIG der er noget galt med eller hvad ?? .. Ej men det gik hurtigt væk fik snakket med min veninde altså ikke hende der er syg men den anden og ja vi må jo bare finde en anden dag ... vi er jo også bare glade for at være væk fra UNI og alt det stress ..

Nå men altså sådan er det jo bare .. så har jeg aftalt med manden at vi i morgen tager ind til byen når han har fri og ser på ny sofa . Ja han har fået udbetalt en masse overarbejdstimer og så har vi råd til en sofa . Det er lidt sjovt vi skal ind til byen tæt på Vesterport station det var der vi havde første date ha ha ... manden ser helt forkert ud når jeg siger det den bisse.
Men når vi så har købt den så tager vi i Tivoli og så spiser vi på Axelborg bodega mmm lækker mad .. Det bliver godt .

Ja jeg kan se de andre fra KU er eksamens panik ramte ha ha .. det er sjovt .. godt det ikke er mig .

Nå men manden er på vej hjem og jeg skal ud og købe koldskål ...

Sender sødeste JHN mange tanker og jeg håber du har det godt . Du er super sej og jeg ønsker dig bare det bedste .
Du spurgte forleden dag om hvornår jeg havde mødt dem fra Ringenes herre .. jo ser du det var da Ringenes herre 3 udkom for mange år siden der var jeg til Galla premiere og der kom både Peter Jackson og Viggo Mortensen og Sir Ian Mckellen .. ja slå dem selv op hvis du ikke kender dem ha ha søde ven men er så fedt at møde nogen man har set på tv og så finde ud af hvor søde de er i virkeligheden helt nede på jorden .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Øv med tøseturen. Ja, det er da blevet aflyst før? Ja, I må jo bare blive ved med at lave aftaler, til det lykkes. :) Jeg kan godt følge den der, "er det mig", men det er jo bare sygdom, det kan man ikke gøre noget ved, og jeg er sikker på, de gerne vil ses med dig. I har det jo godt sammen.

Jeg håber, I finder en god sofa. Hvorfor ser manden forkert ud, når du nævner den første date, haha. Kan han ikke huske den, eller driller han dig? :) Slemme ham, haha. Det lyder til at blive en hyggelig dag, nyd den. :)

Wauw, det lyder sejt med alle dem fra "Ringenes Herre". Jo, jeg kender Viggo Mortensen, men ikke de andre. :) Men ja, det er dejligt at se, at de er helt nede på jorden og ligeså rare, som du har oplevet dem - altså hvis de har rare roller, haha … nej, det har de jo ikke nødvendigvis. Nå, men du ved, hvad jeg mener, haha. Dejligt at du fik den gode oplevelse!

Kan du have det godt og prøve at sove godt i nat i varmen. :) Mange rigtig varme tanker til dig og et knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 31. maj 2018 19:27