Læs dagbog

For varmt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 29. maj 2018 16:32

Det var for varmt i nat .. ej pyha .. var oppe kl 3 i nat og kigge på termometeret .. Der stod 26 grader !!! midt om natten .. pyha .. og vi har alle vinduer åbne ha ha ..

Ja og allerede nu er der 30 grader her .. ej trænger seriøst bare til lidt regn og lidt køligere vejr . Men det ser ikke ud til der kommer meget vand lige nu ha ha ..

Nå men jeg skal ud på Fredag med pigerne fra UNI det bliver hyggeligt selvom jeg ikke helt kan overse det lige nu ha ha . Skal ind til København og spise men det er fint nok de er jo rigtig søde . Vi skal jo bare hygge lidt .

Jeg har også hørt at en anden fra TEO vil søge ind på 3K ha ha vi bliver snart større end TEO.
Der er møde igen på skolen næste uge og der tager min veninde ud med hende der vil søge ind det er sødt af hende .

Ja har stadig lidt ... ondt i maven ind i mellem men det er fint nok det er ikke meget .. Men jeg har snakket med en sygeplejske og ja hun siger det nok er min overgangsalder men hvis det kommer igen er jeg altid velkommen så kan jeg få en akut tid hos en af lægerne .

Sender søde JHN masser af tanker og en lang pause fra alt dit stress om mad og vægt det har du fortjent .. du er sådan et godt menneske og det er synd for dig du har det så skidt med din vægt . Ja jeg hepper på dig og tænker på dig søde ven .
Sender dig alle de bedste tanker her i varmen og håber du hygger dig lidt i haven måske i skyggen .