Læs dagbog

Skod weekend

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 27. maj 2018 16:44

Det har godt nok været en RIGTIG SKOD WEEKEND !!!! Jeg har været sååå syg ...
Det startede i Fredags jeg vågnede med ondt i det ene ben .. eller hoften rettere sagt .. Nå men tænkte ikke videre over det kunne sagtens gå var bare lidt øm . Nå men pludselig spredte det sig til maven .. Ja fik bare den sygeste smerte i underlivet .. hold nu op hvor gjorde det bare ondt .. jeg gik bare rundt i sådan en *osteklokke* og græd og kunne slet ikke overse noget .. Det var som om jeg havde en kæmpe luftbobbel inde i maven ..
Nå men pludselig lettede det lidt og jeg kunne hygge med manden om aftnen ...

Nå men jeg sov da lidt Fredag nat og selv da de skide polakker larmede så lukkede jeg bare ørene og sov .. ha ha .. Ja og kunne også sove i varmen det var jo dejligt nok .
Mens det stod på Fredag så sad jeg faktisk og troede det måske var en sprængt blindtarm jeg havde eller noget men det var det jo så heldigvis ikke .

Lørdag var ok om morgnen jeg var lidt øm og træt men ellers var det fint nok .. jeg fik købt morgenmad og spiste da også to stykker franskbrød.. ( havde lidt kvalme) . Men i løbet af dagen kom smerten igen .. en kold hård smerte ... AV!!!! var totalt udmattet og lå bare i sengen hele dagen ja udover da jeg lige var ude og hæve lidt penge i en kort pause fra smerten .
Ja jeg havde seriøst ingen appetit i går .. havde så ondt .. manden lavede ellers lækker kylling men jeg kunne slet ikke spise noget og havde dårlig samvittighed .. Men manden var så sød og han puttede mig og satte noget balinesermusik på jeg kunne slappe af til .
Han kiggede også på en privat vagtlæge hvis det nu var jeg fik brug for det han er bare så dejlig .

Nå men jeg fik det bedre om aftnen og så kunne jeg spise lidt .. Det var dejligt .
Der var så nogen tøser der holdt fest i en af haverne i går det var nu meget hyggeligt og de larmede ikke ret meget .. det er første gang jeg har oplevet nogen holde fest her i de to år vi har boet her . Men jeg fik også sovet lidt selvom det var meget lummert i nat .

I dag kom der så *hul på bylden* eller cysten og jeg blødte det er fint nok så har ikke ondt i maven i dag bare lidt dum migræne ... Nå men jeg vil bare slappe af nu er meget meget træt .

Sender søde JHN en velkommen hjem krammer håber du har det godt og du ikke koger i varmen ha ha .. ja jeg ville godt sige en masse kloge ting men jeg er bare virkelig træt .. men er glad for du havde en god oplevelse selvom din mor var træls he he .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ej da, søde ven, det lyder da voldsomt ubehageligt. Godt at der "gik hul" til sidst, så du har fået det bedre, men det er da væmmeligt, hvis du skal til at have det sådan. Jeg håber, det "bare" var denne ene gang. Måske skulle du spørge lægen om det, eller i hvert fald hvis det fortsætter, ikke.

Jeg forstår godt din dårlige samvittighed over, at du ikke kunne spise mandens mad. :) Sådan ville jeg også have det, men det kunne du jo ikke gøre for. Godt at manden var så sød ved dig.

Jeg håber bare, at du har det bedre, selvom det jo også er virkelig træls at have migræne. Men jeg håber ikke, at du får flere problemer med maven. Stakkels dig, ven.

Kan du passe rigtig godt på dig selv og ikke blive dårlig igen, vel.

Mange tanker og en forsigtig krammer til dig fra jhn

Skrevet af JHN1, 27. maj 2018 17:03