Læs dagbog

Varmt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 23. maj 2018 16:17

Jeg har det varmt .. render rundt i shorts og tshirt og mega sveder ha ha .. Var i centeret i går og købe et par nye gummisko .. Var helt færdig bagefter .. Ja og i dag har jeg fået mens sådan meget .. øv altså .. har haft lidt småanfald men det var bare vand men her i dag kom blodet ...

Ja måske også derfor jeg så let bliver irriteret lige for tiden og sover dårligt .. men ok det er jo ikke så tit jeg bløder mere . Men er bare mega sensitiv for tiden og har intet overskud.
Ja og så bliver jeg også stresset af de skide polakker .. men snakkede med manden om det igår .
Ja det er jo belastende at de står og ryger og smider cigaretskodder over det hele især ude på græsplænen men vi må tænke på vi er ikke deres naboer de bor på svalegangen overfor og vi har jo haft det meget meget værre før.

Jeg prøvede også i går aftes da jeg lå inde i stuen ikke at stresse når de stod og snakkede udenfor .. Jeg lukkede bare vinduet lidt til og så slappede jeg bare af .. gider bare ikke deres røg .. Nå men det går nok skal bare snakke med de andre når vi skal på arbejds weekend he he .

Ja jeg kan se de andre fra KU snakker eksamen og opgaver nu .. puha de har fået en svær porteføjle opgave .. men jeg *savner* det der med at skulle til eksamen og have noget at læse op på og være med i et fællesskab .. hvis det giver en mening .. Håber så meget jeg kommer ind på 3K og det hele falder på plads .. kan mærke jeg stresser lidt på en måde ..

Nu sidder jeg bare og venter på manden får fri vi skal bare spise franskbrød i aften orker ikke at lave mad når det er så varmt .. kan ikke noget ... Ja slapper jo bare af .

Sender sødeste JHN noget slik nååå nej du vil ikke have det var det ikke rigtig ha ha så måske en is eller noget kold cola .. Jeg så du skulle afsted med din mor hvor var det du skulle hen og hvornår kommer du hjem søde ven ?? ... jeg håber bare du får en god tur og du hygger dig lidt i solen .. ja jeg sveder bare tran ha ha .. mm lækkert ..
Pas nu godt på dig selv min superstjerne .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Bare lige en hurtig hilsen. Jeg er ved at pakke - det er utroligt, hvor meget jeg kan synes, jeg skal have med til to dage! :)

Vi skal til Åbenrå og så til Tyskland på vej hjem.

Jeg håber, du snart finder ud af noget med de polakker, det er da irriterende.

Ja, og det er spændende med studiet, jeg krydser alle fingre for dig! :)

Kan du have det meget bedre. Træls med de voldsomme blødninger, ja og så i varmen.

Nej, den anden dag var jeg virkelig dårlig, så der skulle jeg ikke have slik, men i dag gerne, haha. Ja, eller is, mmmm guf.

Mange tanker til dig og hav det nu godt, ikke. Stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 23. maj 2018 19:49