Læs dagbog

Lægen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 5. marts 2019 09:26

Ja jeg skal til lægen i dag ... suk ... kan ikke overse det ...
Er bare træt oven på i går . Først skolen og så ud og vaccineres og så ud og spise ...

Ja det gik fint med at komme ind til skolen . Jeg tog jo bussen hele vejen og der var en rigtig sjov buschauffør der underholdte hele vejen .
Han ville køre os til de varme lande og jeg ved ikke hvad og han ville give drinks ved poolen det var dejligt med en der var i så godt humør.

Nå men så kom jeg jo tidligt ind på skolen og fandt ud af vi skulle være i vores gamle lokale ja vi flytter åbenbart rundt hele tiden. Nå men fint nok jeg gik og ventede på der kom nogen af de andre .
Der kom en og vi snakkede lidt og så kom der nogen af de andre og de spurgte alle ind til hvordan jeg har det .. ja er svært at forklare for jeg var ret træt i går da jeg lige kom ind på skolen . Men folk er jo søde og det er fint nok .
Ja og så kom A og var en drama queen igen igen igen ... Ja hun græd fordi der var en hun kender der er syg .. men jeg holdt mig bare lidt væk kunne ikke lige overse det ..
Men jeg fik en god snak med min lærer han var rigtig sød og forstående det var helt rart.
Han sagde jeg skulle snakke med studievejlederen om en sygemelding og hvad der skulle ske og alt det der .
Ja og vi fik også snakket om min opgave .. Ja det er mega surt jeg dumpede men altså jeg havde jo ikke afleveret alle dokumenterne så de kunne jo ikke lade mig bestå .

Nå men jeg gik ned og snakkede med studievejlederen og hun var rigtig sød. Hun sagde at hun kunne skrive til lærene at jeg var sygemeldt ind til efter operationen det var dejligt så har jeg ikke det stress med skolen hængende over hovedet .. Ja ikke fordi jeg ikke må komme ind på skolen men jeg kan sidde og læse med derhjemme og holde mig opdateret .. og hun sagde at hvis der nu bliver problemer når vi skal til eksamen så kan jeg få den udskudt til August dvs . Så har jeg hele sommerferien til at læse op i . Det var dejligt .

Nå men så tog jeg hjem kunne slet ikke overse at skulle sidde i klassen .
I går eftermiddags skulle jeg så ud og vaccineres og det gik jo helt fint mærkede slet ikke han stak .. vi skulle bare have en stivkrampe det tog 5 minutter .

Ja og så bagefter tog vi ud og spiste en lækker middag .. vi tog på en kineser restaurant på amager .. Ja manden ville have inviteret mig ud på Fredag hvor han går på ferie men vi blev enige om vi hellere ville gøre det i går og det var hyggeligt og det er en rigtig god restaurant men jeg spiste alt for meget ha ha .
Ja og så hjem og se lidt tv og så sove ...

Men i dag skal jeg til lægen og ligge en plan .. må jo ligge alle kort på bordet og fortælle om denne her dybe angst jeg har for operationen og det at miste kontrollen over min krop ..
Ja for mange lyder det helt vildt men angst er ikke noget man selv kan styre ...

Jeg har brug for noget der helt slår mig ud så jeg slet ikke er bange og at det når at virke inden jeg skal ned og opereres .. ja har bare alle de her vilde tanker ... ikke sjovt ...

Sender mange krammer til søde JHN ja du har det skidt og jeg håber du kan mærke jeg tænker på dig søde ven .
Du skrev om at folk nogengange kan være meget selvoptagede og ja det kan jeg kun give dig ret i . Da jeg lå og kravlede på jorden så gik folk jo enten bare lige forbi eller også trådte de hen over mig .. ja men du er altså et rigtig godt menneske søde ven altid klar til at lytte og hjælpe .
Men jeg forstår godt du er frustreret og stresset og jeg sender dig alle de bedste tanker .
Knus til dig .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg håber, det går godt hos lægen, og at du bliver hørt. Ja, angst kan være noget underligt noget og virkelig sidde i en. Jeg er ikke bange for at blive opereret, men jeg kender jo angsten andre steder fra, så jeg forstår dig godt. Jeg håber, du kan få noget hjælp, så du bliver mere rolig næste gang. Og at det ikke bliver ligeså hektisk.


Det lyder da godt med skolen, og at du har fået styr på det med lærer og studievejleder. Så kan du forhåbentlig slappe lidt af med det. Godt hvis du kan få eksamen udskudt, hvis det bliver nødvendigt. Flot at du kom af sted og fik snakket med dem, så kan du tænke lidt på dig selv nu og ikke stresse for meget.


Ja, det er underligt, at folk bare gik forbi dig, når du kom kravlende på den måde. Folk er måske bange for at blive involverede, eller hvad ved jeg.


Jeg tænker også meget på dig, og jeg håber sådan, at du får styr på det hele, så du kan få den operation overstået.


Jeg skal apropos af sted til angstgruppe lige om lidt. Bare du også havde et sted, hvor du kunne snakke om din angst og dine problemer. Jeg håber, din mand vil lytte, og at lægen også gør det, for det er bestemt ikke sjovt at have det sådan.


Søde ven, kan du passe godt på dig selv. Mange tanker til dig og et stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 5. marts 2019 11:45