Læs dagbog

Næsten for meget

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 5. marts 2021 18:07

I går skrev min lærer til mig og nogen andre på vores skolemail om praktik samtaler. Det var fint nok jeg havde bare ikke set den mail for jeg var optaget af undervisningen .
Nå men altså jeg var så ikke online da hun have møder med folk om praktik . Men jeg så så beskeden senere .
Men så skrev hun lige pludselig på messenger på facebook ... det synes jeg måske var lige lidt for meget . Sådan lige ok du kommer helt ind i mit privatliv og nærmest skælder mig ud.

Hun er meget opsat på at vi skal finde et praktik sted og det er fint nok men jeg synes det er lidt grænseoverskridende at hun ligefrem skriver på Facebook.
Så skulle jeg så holde Zoom møde med hende da jeg skrev til hende hun ringede rigtig mange gange ... ej slap nu af altså .

Hun presser rigtig meget jeg bliver sq stresset af hende . Hun kommer meget tæt på nu synes jeg .
Hun siger også at vi SKAL i praktik om der så er corona eller ej .... Det er jo ikke fordi der er ting der åbner op bare fordi vi skal i praktik .
Så jeg ved ikke lige hvad jeg gør ... Men nu skal jeg kontakte noget der er Samvirkende menighedsplejere det er sådan en kristen organisation, der laver alt muligt diakoni arbejde og forskellige ting .
Det lyder rigtig fedt og det ligger i Valby så det er jo til at komme derhen men jeg er bare stresset og usikker på det hele nu .

Nå men jeg trængte bare til at lette hjertet lidt her og kunne sige lige hvad jeg vil for der er ikke nogen der rigtig lytter ellers .
Nå men hav en god weekend alle sammen.