Læs dagbog

Praktiksamtale

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 16. marts 2021 17:33

Jeg har praktiksamtale i morgen . Jeg skal ud til Kirkens korshærs vaskeri .. ja det lyder ikke særlig glamourøst men det er faktisk ok .
Jeg skal vist lave noget indenfor kommunikation måske . Ja det var så ikke lige det jeg regnede med men altså i disse coronatider er jeg meget flexibel .
Ej men jeg er bare mega stresset lige for tiden har det overhovedet ikke godt . Jeg kan slet ikke overse noget som helst og lige om lidt er der også eksamen oven i det hele.

Jeg skal give 100% alle steder alle forventer alt af mig og jeg må ikke brokke mig eller være ked af det . Ja jeg er sq ked af det er stresset og føler mig så presset og så bliver jeg bare meget sårbar.
Min mor siger jeg bare skal lade være med at brokke mig og bare smile ... og hun er bare så god til at snerre af mig når jeg mest har brug for hende . Istedet for at lytte og støtte mig så bliver hun bare sur og skælder mig ud .

Jeg bliver bare så frustereret når det eneste jeg møder er krav fra alle sider ... Føler mig bare alene og i vejen .

Jeg glæder mig bare til det bliver weekend og jeg kan holde lidt fri ... Vil se noget film og bare glemme alle de idioter der ikke støtter mig .... er bare nervøs for i morgen .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Pøj pøj med samtalen. Jeg håber, det går godt.

Knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 16. marts 2021 19:14