Læs dagbog

Gode venner

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 6. november 2017 16:46

Ja det var godt at jeg gik i skole i dag . Fik snakket rigtig godt med mine venner .
Det er VIRKELIG godt jeg har dem føler jo de er de eneste der rigtig ved hvordan det er på uni ( ja udover altså søde JHN) .
For manden vil jeg ikke stresse med skolen og min mor gider jeg slet ikke snakke med lige nu.
Hun bliver sååå sur hvis jeg bare siger det mindste negative om skolen .. seriøst hun fatter ikke en skid ... Hun skælder bare ud hele tiden og i dag fik hun mig til at græde fordi jeg bare har brug for lidt støtte og en jeg kan læsse lidt af hos ... Jamen seriøst de eneste jeg kan snakke med er mine venner på skolen og ja i dag grinte vi sq lidt af det hele det var skønt . Er også meget taknemlig for søde JHN og din støtte her tro mig .

Jeg er simpelthen så træt af min mor altid bliver så sur hvis jeg siger noget negativt om skolen ... Jeg er bare så træt af det hele rend mig i røven ... Ja undskyld jeg er ked af det men det studie var bare slet ikke det jeg regnede med .. Jeg troede at folk der ville være præster var åbne og medfølende og klar på at hjælpe andre men næ nej folk har sq mere end nok i sig selv ... Det er som om det er en konkurrence i at læse mest og lave mest og forstå det hele første gang . Ja og så går det hele også op i fester og druk og fodbold det gider jeg bare slet ikke ..

Ja jeg er bare ked af det og jeg er helt sikker på at jeg til sommer vil søge ind på 3K har kun hørt godt om det ja og mig og mine to veninder vi undersøger en masse ting om det FØR vi søger ind .. Ja og det skal nok gå det hele er bare ked af det i dag når min mor bare er en sur kælling ... Ja hun forstår da virkelig at såre mig ind i mellem ...

I morgen går jeg ikke i skole vil sidde selv og kigge på nogen græske ting . Men jeg har aftalt med de andre at vi ses på Torsdag til bibelkundskab . Ja og vi har aftalt at den skide eksamen i December den laver vi sammen det er sååå fedt jeg har dem .. seriøst vi grinte så meget af vores lærere og alle de andre idioter det var sjovt . Ja godt med gode venner .

I morgen vil jeg gå tidligt på biblo og læse og læse og læse og hygge og jeg vil købe noget slik og gøre oprør mod alle dem der sårer mig he he ... Ja men det går nok godt jeg fik det ud her .. og ja jeg skal også lige vaske mine jakker i morgen for jeg lugter af røg min ene veninde røg rigtig meget i dag det er fint nok kan jo bare vaske mit tøj.

Sender søde JHN masser af kage og ja det må du godt i dag det siger jeg ha ha .. du er sq min bedste ven her . Ja du er en superstjerne og jeg er glad for du er her og godt jeg har min dagbog at læsse af i det hjælper virkelig.
Pas nu godt på dig selv søde ven og lad os stikke af sammen fra alt det besværlige he he.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det var da rigtig dejligt at høre, at du havde en god snak med dine venner, og at I lige kunne vende det hele og få grinet lidt af lærerne, haha. Ja, det er jo godt at have nogen at læsse af på, og nogen som forstår en.

Ja, jeg forstår dig også godt. Jeg kan også huske, at det var lidt noget andet, end jeg forventede, da jeg startede på Uni. Lidt mere teori end spændende religion. :) Så jeg forstår dig godt, kan du tro.

Det er så ærgerligt med din mor, og at hun ikke forstår det. Nogle gange har man jo bare brug for at få tingene ud og så blive lyttet til. Ja, jeg ved jo ikke, hvorfor hun er sådan. Måske er hun bekymret for dig? Men altså, min mor kan også have nogle ret uhensigtsmæssige måder at reagere på. Især da jeg var yngre, men også stadigvæk. Det er svært med de mødre! Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, men jeg forstår godt, at du bliver ked af det. :/

Kan du have god læsedag i morgen! Og så må du gøre noget mere ved at finde info om den anden uddannelse, det er da en god ide. Så ved I, hvad I går ind til. Altså hvis dine veninder også vil skifte.

Du er også en RIGTIG god ven herinde! Jeg er så glad for, at du altid støtter mig og lytter til mig. Ja, det handler ofte bare om at få "lortet" ud. :)

Kan du nu have det rigtig godt. Rigtig mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 6. november 2017 18:15