Læs dagbog

Skod dag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 7. november 2017 11:53

Ja i går var da bare en lang mega skoddag .
Var bare helt vildt ked af det og opgivende ...
Jeg følte mig bare totalt alene i verden ... Manden var virkelig ked af arbejdet og desuden fik han et brev om at den afdeling af vores bank der ligger her i byen lukker og desuden så den bankboks vi har skal også flytte afdeling . Ja der var bare så mange ting der gik helt galt i går.

Ja men heldigvis så hyggede jeg med manden i går og vi så noget tv og det hjalp vi fik grint lidt af nogen sjove ting . Godt jeg har ham kunne ikke klare det uden ham i mit liv .

Jeg har snakket med min mor i dag og vi havde vist bare begge to en dårlig dag i går . Ja gider ikke tænke så meget på det .. var bare skod i går det hele ...

Ja jeg burde sidde og kigge på Græsk men seriøst jeg gider ikke .. Er så træt af skolen skal jo ikke bruge det til en skid ... vil bare læne mig lidt op af de andre og snakke med dem om det på Torsdag ... Ja måske har jeg mere overskud i morgen .
Jeg vil jo søge ind på 3K har kun hørt rigtig meget godt om det og de er meget mere nærværende der .

Ja vi snakkede også om noget i går .. Det hele virker meget *indavlet* eller *indelukket* ja hvad kan jeg sige på skolen .. altså studievejlederne er jo ikke nogen der er uddannede det er kun studerende ligesom os og dermed ikke helt udenforstående eller noget . Der er også det med Græsk vores lærer virker altså mega nedladende hvis man ikke lige er med og forstår det hele og det er jo HENDES bog man følger og tro mig det hele skal gå efter hendes hoved ellers ryger man bare ud i kulden .
Helt seriøst hun hilser aldrig på en uden for klassen eller spørger om hvorfor vi ikke kommer til undervisningen hun virker bare kold og ligeglad .. er så glad for jeg ikke kommer til undervisningen mere .

Jeg håber lidt på jeg kunne vælge noget andet end Græsk næste semester og stadig få nok *point* til at bestå .. jeg gider ikke mere græsk men nu må vi se hvad der sker .

Nå men jeg sender søde JHN masser af varme tanker ja vi har meget at slås med os to og jeg vil ud og købe en lækker kage eller noget god mad . Pas godt på dig selv og tusind tak for alle dine søde ord .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, sådan nogle dårlige dage er der bare nogle gange, men heldigvis er der også gode dage, og du skal nok få gode dage igen. Men det er træls, når man har det skidt, og når ens omgivelser så også har det skidt.

Men godt at du kunne hygge dig sammen med manden og grine lidt, selvom det hele så skidt ud. Ja, godt I har hinanden!

Jeg tror, at underviserne på Uni er "ligeglade", altså jeg tror ikke, de kan overskue alle de studerende, så de bliver nødt til at lade det være op til den enkelte, om de kommer til undervisningen eller ej. Sådan var det også, da jeg læste. Vi havde også nogle spøjse lærere. Den ene skulle ofte lige have en lille tår ... et eller andet sprut, inden han kunne starte! Seriøst, ikke. Ja, og vi brugte også en bog, han havde været med til at skrive. :)

Ja, du må da over på den anden uddannelse i stedet, det lyder bedre for dig. Men du skal jo også på en eller anden måde igennem det her år, for du bliver vel nødt til at blive på Uni, så du kan få SU? Ja, det er hårdt for dig, tænker jeg, når du nu har besluttet at skifte, men ellers ved jeg ikke, hvad du kan gøre? Skal du bestå eksamenerne også for at få SU?

Jeg håber, du klarer det, og måske kan det hjælpe, at du har noget bedre at se frem til.

Jeg håber, du fik noget lækkert at spise! :) Kan du også passe godt på dig selv, og det skal nok gå på en eller anden måde! Mange tanker til dig og en stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 7. november 2017 18:14