Læs dagbog

Træt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 8. marts 2019 16:39

Er bare træt i dag .. er begyndt på Cymbalta og jeg bliver træt .. det gjorde jeg også sidst og jeg bliver også lidt svimmel af det ... Jeg kan bare se det er de samme bivirkninger som sidst men det er fint nok jeg er jo hjemme og kan slappe af og hygge mig og sove lidt .

Jeg har støvsuget i dag .. og gjort lidt rent så vi kan holde weekend og hygge ... Ja og nu har manden ferie de næste 14 dage det er altså skønt han passer jo rigtig godt på mig og han trænger også virkelig til at slappe af han arbejder alt for meget .

Åh ja tænker da på operationen ind i mellem men jeg føler mig meget mere afklaret nu .
Jeg ved jo det *bare* skal overståes .. og ja jeg skal slippe kontrollen og lade dem passe på mig .. Ja og jeg vil kunne slippe af med den her dumme lorte smerte jeg gider det ikke mere .
Ja vil skrive en liste og tage den med ind når jeg skal til forsamtale den 21 .

Tak for alt den dejlige støtte jeg får her og det er jo dejligt at der er andre end mig der har været igennem noget af det samme .

Ingeborg : Ja det er længe at vente men det fordi de på hospitalet vil være helt sikre på jeg har fået hjælp og at jeg kan gennemføre operationen .
Nej jeg tror ikke det er kræft men man kan jo aldrig vide . Men lægerne har sagt det *bare* er en kæmpe muskelknude der har vokset sig alt for stor . Jeg glæder mig bare til det er overstået og jeg er sikker på det går meget bedre denne gang og at jeg måske er lidt bange inden men som du jo siger så mærker jeg ikke at jeg sover eller noget som helst .

Imo ; Ja det gik jo helt galt den dag jeg skulle opereres .. stress og ingen beroligende kun lige da vi skulle køre ned til operationsstuen. Det var voldsomt og overvælende .
Ja jeg vil helt sikkert skrive ned alt det jeg er bange for og har brug for . Jeg vil også lave sådan en liste til mig selv med alt det gode jeg får efter operationen .

Søde JHN : Ja lægen var ikke meget værd men det er ok ... Jeg kan selv ha ha og jeg har fået min medicin og jeg prøver at få fat i ham psykiateren .. men han er ikke lige til at få fat i så måske går jeg forbi hans kontor oppe i centeret næste gang.

Ja jeg passer på mig selv jeg orker ikke noget lige nu er så træt . Det er den angst medicin der sløver mig men det er ok jeg er ikke stresset nu eller bange .. jeg vil bare have den operation overstået .

He he jeg så der var skiskydning i går og jeg tænkte på dig .. håber du får set lidt af det .

Ja og larmer dine naboer så kommer jeg efter dem ha ha hvis jeg kunne .. ej men det er synd for dig og ja du har nok stress og jeg sender dig alle de bedste tanker igen søde ven .
Tusind tak til alle herinde og jeg vil nu bare holde weekend og hygge med manden der kommer hjem med god mad i aften og vi skal holde fri og ikke tænke for meget på operation og alt det der .
'
Knus fra Mig

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg ved ikke, om du kan huske det fra sidst, men måske bliver bivirkningerne ved medicinen mindre med tiden? Det synes jeg ofte sker. Og hvis du kan holde det ud, så er det jo bestemt værd at bruge det, så du ikke skal være ligeså bange næste gang. Det er godt, at du får hjælp, så du er bedre forberedt nu.

Jeg håber for dig, at du vil blive ved med at være mere rolig, så du kan gennemføre operationen uden at være så bange. Ja, det skal jo "bare" overstås, så du ikke skal have problemer og smerter mere. Du kan godt, søde ven, det ved jeg.

Ja, nu må du da hygge lidt med manden, når han har fri, det lyder dejligt. Så er det rart at have rengøringen overstået. Puha, her trænger også hos mig. :)

Jeg håber, du får fat på psykiateren, og så må du se, hvornår han har tid. Men ellers må du bruge medicinen og evt bede om ekstra beroligende, når du skal opereres.


Fornuftigt med en liste, så du er godt forberedt!


Jo, jeg så også skiskydning i går. :)


Søde ven, kan du nu passe godt på dig selv. Jeg håber ikke, du har ondt eller får ondt igen inden operationen!


Mine underboere har haft gæster to gange i dag, men heldigvis kun kort tid ad gangen. :)


Du får mange varme tanker og en stor krammer fra jhn


Skrevet af JHN1, 8. marts 2019 17:29

Hej igen Mælken.

Hvor godt, at du har lavet lister og positivt at den ene er til dig selv og hvad du opnår ved operationen.
Forhåbentligt skal du både til forsamtale hos kirurg og anæstesilæge og hvis du har spørgsmål og ønsker til begges specialer, er det også en god ide at opdele spørgsmålene, så samtalerne bliver optimale.

Fint timet, at manden har fri så længe lige nu og kan støtte og passe på dig gennem hele forløbet.
God weekend (: Imo

Skrevet af Imozopia, 9. marts 2019 09:19