Læs dagbog

Træt af det

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 8. april 2019 12:39

Jeg er TRÆT af at være syg... Træt af jeg ikke kan en skid og jeg græder hele tiden og er bare træt men jeg kan ikke sove . Ja og det strammer i såret og jeg har intet overskud til noget som helst ...

I dag måtte jeg til lægen igen igen ... Ja mit sår har blødt rigtig meget i nat .. Ja det var bare et lille bit sår eller noget der var gået hul på ... I går havde jeg sat sådan en forbinding på og den var gennemblødt her til morgen .

Nå men altså jeg prøvede at ringe op til lægen men deres telefon er åbenbart gået ned . Så tog jeg op i centeret skulle alligevel op og hæve penge og købe mere plaster .
Ja men jeg kom til med det samme fordi de ikke kunne tage telefonen så det var jo dejligt nok .

Der er ikke noget der gået hul på og der er ingen blodansamlinger men lægen sagde at det nok var den skide metalklips der havde drejet sig lidt og revet hul på såret .

Jeg fik en ny fin forbinding og jeg skal kun skifte den når den er helt gennemblødt og jeg skal ikke være bange eller noget .

Ej men jeg er bare så træt af det her .. og jeg er bange for at få de der skide klips ud .. jeg har altså over 25 af dem det er sq meget ...

Nu vil jeg bare ligge mig igen .. er dødtræt og kan ikke mere ...

Sender søde JHN masser af krammer jeg ville gerne skrive mere men min krop er træt nu .. jeg håber du er ok søde ven .

Tak for alle de søde hilsner jeg er bare træt ...