Læs dagbog

Belastende

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 9. april 2019 15:16

Jeg er træt af at være syg .. mit sår bløder og jeg har ondt og er bare træt hele tiden ..

Det er jo nok meget naturligt det strammer i såret fordi det heler men jeg dur bare ikke til mere smerte undskyld .. og jeg har slet ikke overskud til at de skal ud de der metalklips .. Jeg vil bare fylde mig med smertestillende den dag og håbe på de måske kan smøre noget bedøvende creme på eller noget andet .

Ja suk .. er bare træt .. ked af det og jeg glemmer ting og jeg kan ikke overse noget .

I dag måtte jeg op til centeret og på apoteket og købe flere plastre ja dem til såret der holder på blodet ... Ja 110 kroner for dem sådan ...

Jeg vil snart ligge mig igen .. Kan ikke mere i dag .. er ved at vaske har blødt ud over det hele i nat .

Tak for alt støtten her i den svære tid og knus til alle her på depnet.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er da irriterende for dig, men forhåbentlig bliver det snart bedre igen. Lægen sagde, at det så normalt ud, ikke? Ja, men det er træls at skulle have ondt. Skal stingene snart ud? Eller clips er det jo. Måske bliver det bedre efter det. Det er svært at være tålmodig, når man har ondt, det forstår jeg godt.

Jeg vil ønske dig god bedring i hvert fald. Det skal nok gå. Og husk at hvil dig og passe på dig selv, ikke! Mange forsigtige knus og tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 9. april 2019 15:39

Hej Mælken

Det lydeer træls med de der clips. Har ikke selv prøvet clips, da jeg har nikkelallergi. Da jeg blev syet, var det så kun fem små huller, der blev syet med sutur, der opløste sig selv efter 10 dage. Hvis lægen siger, at det ser fint ud, så stol på det, og så væbne dig med tålmodighed.

Knus

Skrevet af Anonym, 9. april 2019 16:00