Læs dagbog

Skal ud på skolen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 8. august 2017 15:53

Ja jeg har ikke været meget online her på det sidste . Jeg har bare ikke haft det store overskud . Jeg har haft meget svært ved alt det med at skulle starte på uni været stresset bange og forvirret det at skulle ud et helt nyt sted og alle de tanker jeg har haft i mit lille hoved.

Ja jeg har bare alle de her *katastrofetanker*
skal jeg gå i skole hver dag fra 8 - 18 ?? skal jeg sidde sammen med en hel masse og lave gruppearbejde hver dag ? . Hvordan tilmelder jeg mig hold og hvor meget skal jeg betale for bøger og alt det andet? .

Ja jeg har mange spørgsmål men nu har jeg gjort det jeg har skrevet en mail til studievejledningen og jeg tager derud på Torsdag. De har nemlig kun åbent Tirsdag og Torsdag og jeg vil bare have det overstået for jeg er blevet syg af stress med alle de tanker jeg har i hovedet . Plus at sidste weekend var der arbejdsweekend hvor vi malede hele hegnet ud mod vejen og fik ordnet en hel masse det var lidt hårdt og jeg blev ret træt.

I weekenden skal vi ud og fejre bryllupsdag/mandens fødselsdag plus Søndag skal vi ud til mandens tidligere kollegaer det er hyggeligt nok men ikke meget tid til at slappe af i og Mandag skal vi til general forsamling herhjemme ha ha så der er nok at se til . Derfor vil jeg ud på skolen Torsdag og få styr på alle mine tanker og også for at se skolen .

Det lyder nok åndsvagt men det er som om hvis jeg tager ud til skolen eller gør noget med skolen så bliver det *virkeligt* ja det er altså skræmmende og grænseoverskridende det er jo noget helt andet end at gå fra 10 til HF for det var jo samme skole og der var folk jeg kendte der . Ja men jeg gør det på Torsdag og så får jeg det nok meget bedre håber jeg på .

Sender en kæmpe krammer til søde JHN og jeg er her endnu jeg har bare ikke ret mange kræfter søde ven . Håber du har det godt min kære ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er da en god idé at tage ud og snakke med dem, så du kan få svar på dine spørgsmål. Det er da det rareste at vide lidt på forhånd.

Da jeg startede på Uni, tog jeg også derud en dag sammen med en veninde, bl.a. for at se hvilken bus jeg skulle med. Det var sådan noget, jeg var bange for.

Jeg håber, du får lidt mere ro, når du har været der. Men ja, jeg kan godt følge dig i, at det bliver mere virkeligt. Det er da også en omvæltning at skulle noget nyt, men jeg er sikker på, du klarer det fint. Du er jo i træning med at studere, det er "bare" (!) et nyt sted.

Pas godt på dig selv, min ven. Knus og mange tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 8. august 2017 17:12