Læs dagbog

Mange spørgsmål

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 9. august 2017 16:31

Ja i morgen skal jeg ud på skolen . Vil tage tidligt afsted så alle mine dumme tanker ikke vinder ha ha . De åbner kl 10 så jeg tager nok afsted herfra kl 9 i morgen .
Ja det skal nok blive godt tror de er rigtig søde og jeg er næppe den eneste der har en masse spørgsmål .

Ja jeg har skrevet en masse spørgsmål ned for jeg ved bare jeg glemmer halvdelen når jeg bliver nervøs . Ja det skal jo nok gå det er jo *bare* en ny skole og det er KUN skole jeg har jo stadig min mand og mit hjem heldigvis ha ha . Nå men jeg tager jo bare bus og metro og når jeg har gjort det så vil jeg ud og forkæle mig selv med lidt god frokost og måske noget bland selv slik . Det har jeg fortjent .

Nå men ellers sker der jo ikke så meget slapper bare af .. Ja skal jo ikke ødelægge mig selv over den skide skole ha ha det er jo ikke mange timer om ugen jeg skal have undervisning og jeg kan jo nok selv styre hvor meget jeg vil være social er jo bedst til at arbejde alene og ikke i store grupper .
Jeg tænker jo også bare at når jeg kunne klare sådan et hårdt forløb som HF jo også var så kan jeg nok også klare det her . Skal jo bare lige igang .

Men nu skal jeg gøre klar til manden kommer hjem fra arbejde .

Sender en kæmpe krammer til søde JHN bliv ved med at kæmpe søde ven det skal nok gå ellers må du komme her og få en frøkage eller to he he jeg købte en i dag og tænkte på dig mens jeg så venner ha ha .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg håber, du får svar på dine spørgsmål, så du kan blive mere rolig. Nej, du er bestemt ikke den eneste, der spørger og er usikker. Det er jo helt normalt, så det er de vant til. God idé at skrive ned så du får svar på det hele.

Ja, godt at se sådan på det, at det jo kun er en del af dit liv, og der er så meget andet, du også er glad for. Og måske bliver du også virkelig glad for skolen, det er jo noget, der interesserer dig. Jeg tror også, du vil være i stand til selv at styre, hvor social du vil være.

Ja, det første skridt er det værste, og så skal det nok gå derefter. Måske kan du finde ro efter i morgen, så du kan lægge det lidt væk.

Tak til frøkage, jeg tager to. :) :)
Kan du have det godt og passe godt på dig selv! Mange knus og tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 9. august 2017 21:38