Læs dagbog

Meget hårdt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 9. december 2020 12:51

Føj det er hårdt med corona og eksamen og undervisning .... Jeg føler ikke jeg har noget liv lige nu .
Enten har jeg online undervisning eller også er jeg på Zoom med mit hold og laver eksamensopgave . Mandag var mig og min veninde inde og lave interview i Sankt Nikolaj tjenesten . Det var fint nok men hold da op det var hårdt at skulle ind til byen . Ind til Kongens nytorv midt inde i byen . Men jeg overskred alle mine grænser og gjorde det .

I går havde vi undervisning og så to timers Zoom med mit hold . De er søde og dygtige men det er kun skolearbejde og så farvel og tak . Det er lidt surt at vi slet ikke har tid til at snakke om andet . Bare lidt hygge eller en pause eller noget og siger jeg noget så hører de det vist ikke eller noget ... Ej men de er bare ikke gode til det sociale sådan er det bare men så længe vi får lavet det vi skal.

Nå men jeg skal gøre klar til endnu et Zoom møde om fremlæggelse i morgen ja det magter jeg bare ikke men bliver nød til det .
Har intet overskud og alt er jo lukket ned og prøver at få fat i mit praktiksted men jeg ved jo ikke om det er lukket på grund af corona nu.
Ja men ho ho ho og glædelig jul .

Sender søde JHN en flyttekasse og en kæmpe julenissekage ting . Jeg tænker på dig i disse dage og håber bare du får det så godt i din nye lejlighed og måske hjælper det med at når du er flyttet du så har ikke har brug for at tabe dig hvis du forstår mig . Åh ja det er skod lige nu søde ven . Livet er hårdt .
Jeg sender dig alle de bedste tanker søde ven her i julen som ikke er jul som det plejer .
Knus og julelys fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken
Jeg læste lige dit indlæg- og nøj hvor er det relaterbart!

Jeg sidder i samme situation med online undervisning, zoom møder og eksamener... Det er bare SÅ hårdt, og det er simpelthen bare ikke sjovt. Men gud hvor er det sejt, at du har overskredet dine grænser og tog ind til byen. Det vidner for mig om, at du er stærk nok til at klare en ellers travl tid - fordi du virker som en fighter.

Jeg håber, at du kan holde hovedet oven vande, og at det løser sig med dit praktiksted! Og ja glædelig jul og pøj pøj med eksamenerne!
Det er forhåbentligt en periode, der er hurtigt overstået, så du kan komme ud på den anden side endnu stærkere!

Jeg sender dig en tanke, og et håb om en mere overskuelig hverdag snart!

- Emilie

Skrevet af Emiliej, 9. december 2020 20:10