Læs dagbog

Corona

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 11. marts 2020 07:23

Jeg har ikke corona men jeg er bare syg ... jeg hoster og har feber . Nu er jeg så bare ikke sikker på om jeg skal gå i skole eller ej men jeg er bange for fravær ... Jeg vil jo nødig smitte mine klassekammerater ...

Jeg har fri i dag men skal i skole i morgen og jeg var i skole Mandag men måtte gå hjem fordi jeg blev rigtig dårlig ... var så hjemme i går fra skolen ...

Ja og nu er det også svært at tage bussen ej men altså ... for nu må busserne kun tage så mange passagerer med som der er sæder i bussen dvs jeg kan risikere at vente længe på en bus .. og manden får svært ved at komme hjem fra arbejde ...

Jeg overvejer at skrive til skolen og spørge om hvad jeg skal gøre ... ja måske er det løsningen for jeg gider bare heller ikke det stress med fravær .

Nu var jeg jo ellers lige så godt med ... havde 14 dage uden fravær. Ja og vi har også feltstudiet hvor vi skal ud i en kirke og opservere ... det er jo ikke særlig fedt med corona over det hele .

Ja er nok bare forvirret og træt fordi jeg hoster så meget lige nu .. må se hvordan jeg har det i morgen og så tage afsted og måske snakke med nogen på skolen .

Sender søde JHN masser af tanker og ingen krammer for det må man jo ikke mere ha ha men jeg håber du har det godt og ikke er plaget af for meget stress og larm og coronastress .
Tanker fra en sløj Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Hvis det "bare" er en forkølelse, sker der nok ikke noget ved at tage i skole, men er det værre, ville jeg blive hjemme. Ingen grund til at smitte andre jo. Ja, eller skriv eller ring til skolen og spørg.

God bedring til dig og cyper kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 11. marts 2020 11:40