Læs dagbog

Skolen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 7. marts 2020 09:37

Ja det går ok i skolen lige nu .. jeg har været der i 14 dage uden fravær.. ok sidste uge var vores lærer så syg den ene dag og det var dejligt for det er ham den kedelige ...
Men så skulle han presse alt vores religionsvidenskab ind på en dag puha ... men jeg overlevede jo .

Jeg er lidt skuffet over min veninde M ... hun kommer næsten aldrig til undervisnigen mere og når hun endelig er der så sidder hun bare og glor på hendes mobil .. Men det er jo så hendes valg .. hun siger hun har travlt med alt muligt og ja jeg kan se på facebook hende og hendes veninde er ude og lave skøre videoer ... Det er åbenbart mere vigtigt end skolen.

Nå men jeg har snakket med nogen af de andre om alt det gruppearbejde der skal laves og vi finder nok ud af noget i næste uge det er fedt nok . Ja har taget det skridt og de er jo rigtig søde dem jeg snakker med i klassen.Det er nemlig alt for svært at lave det alene og jeg stoler ikke på at M kommer og hjælper .

Jeg synes bare jeg er sej fordi jeg kommer og er der ... Ja og jeg får taget en masse noter og jeg vil også prøve at aflevere de opgaver vi nu har fået .

Ja men nu vil jeg ud og købe lidt ind og hygge mig i dag ... bare slappe af og ikke stresse. Nåå ja jeg er plasterfri nu ha ha det er fedt.

Sender en krammer til søde JHN jeg håber du er ok søde ven og har fået lidt styr på alle dine tanker om at flytte jeg ved hvor svært det er .
Knus og kagetanker fra Mælken