Læs dagbog

Lægen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 25. februar 2020 15:09

Jeg har været hos lægen i dag ... Det gik faktisk godt . Mit sår er næsten helet og jeg kan godt smide plasteret ...
Det er jo dejligt men også lidt underligt ... Nu har det her jo fyldt så meget i mit liv i over et år og ja også før det med alle mine *anfald* og den voldsomme smerte .

Ja jeg er bare træt ... sov virkelig dårligt i nat havde ondt i maven . For selvom såret næsten er helet er det stadig ømt .. Det er ved at hele men det er ikke lukket endnu .
Jeg orker heller ikke at skulle i skole i morgen men jeg er glad for min veninde kommer med.

Jeg er bare rundtosset og træt af det hele lige nu ... Jeg synes det er underligt jeg ikke skal til lægen men jeg skal lige holde øje med såret den næste uges tid .

Jeg har slet ikke læst noget til denne her uge jeg orker det ikke ... Men vil være der i skolen og bare lytte ... og finde ud af hvad det præsis er vi skal lave med det der feltstudie ...
Vi får jo aldrig rigtig noget at vide .. vi skal bare gætte når vi skal lave opgaver og spørger vi lærerene så snakker de bare udenom ...

Nå men nu vil jeg hygge og se tv og lade op til i morgen ...

Sender en krammer til søde JHN jeg håber du har det godt min ven.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er da underligt at skulle slippe såret og smerterne osv., for selvom det er ubehageligt, er det jo også trygt på en måde. Så det kan jeg godt forstå, men det er da dejligt, at du er ved at være rask.

Jeg håber, du hænger i med skolen, selvom det lyder mærkeligt, at I ikke får mere at vide, men måske forventer de, at I selv har en idé om det? Jeg ved det ikke.

Jeg sender dig mange varme tanker her i stormen og mange kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 25. februar 2020 17:07