Læs dagbog

Det er hårdt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 13. september 2017 13:48

Ja det er MEEGAAA hårdt at gå på uni ... pyha ha ha ... Ja mange lektier og nye mennesker og larm og alt muligt .
Men der er jo også mange gode ting .. nye venner og folk der har det på samme måde som mig og gode sjove lærere der brænder for deres fag . Ja og jeg læser jo noget der virkelig interesser mig .

Ja altså min filosofilærer er godt nok røvkedelig ha ha .. ej men jeg kan slet ikke koncentrere mig i hans timer . Men altså jeg bruger undervisningen sådan at jeg skriver ned de filosoffer han snakker om og så slår jeg dem op herhjemme ... Ja jeg har også tit svært ved at forstå ham hans dansk er sq ikke så godt ha ha men ok .. Ja og så laver jeg mine egne noter .. det er fint nok . Vi er mange der synes han er mega kedelig .

Men min græsk lærer er meget frisk og hun drøner derudaf og jeg har svært ved at følge med men ok jeg laver de øvelser hun ligger ind og jeg øver mig stadig på alfabetet .. det er nok for mig jeg kan jo ikke lave alt på en gang . Men hun siger jo også det er noget der kommer hen ad vejen .. Ja hun er sød nok har snakket lidt med hende i går .

I morgen skal jeg have bibelkundskab men ikke med ham vi har haft de sidste to gange men med en dame der også underviser de har nemlig delt det nye og gamle testamente i mellem sig . Men jeg har LIGE NU set hun har lagt en masse spørgsmål ind til i morgen men det har jeg altså slet ikke overskud til at svare på .. men jeg vil være der og tage noter og jeg vil også læse Mattæus evangeliet det er jo også mange sider det fylder .. plus jeg skal også øve det skide alfabet ha ha .

Ja jeg er bare mega træt .. Har hovedpine og næseblod .. ja det er nok fordi jeg har været meget stresset plus der er meget varmt i auditoriet når vi sidder så tæt sammen .

Ja jeg må indrømme jeg overvejer at blive hjemme i morgen og bare skrive og se på de noter hun har lagt ind til bibelkundskab ... og så øve mig på det skide alfabet ... men nu må vi se hvordan jeg har det i morgen ... er bare træt nu .

Sender en kæmpe krammer til søde JHN ja jeg tænker meget på dig .. Især nu her hvor det hele er mega stressende .. Ja vi har meget at slås med os to lad os æde noget lækker kage og hygge det er meget bedre .
Ja og det regner og er koldt udenfor .. så har da mest lyst til bare at hygge med lidt god film og kage . Er du ikke med på den søde ven og så kan vægt og skole og lektier og stress vente ... he he .. Ja jeg er slem er jeg ...




Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er sgu hårdt at gå på Uni, det syntes jeg også, men som jeg vist også har skrevet før, så valgte jeg også nogle gange at blive hjemme, for jeg orkede heller ikke altid undervisningen. Jeg læste også meget selv og også nogle gange nogle andre bøger, som jeg bedre kunne forstå. Vi havde også bøger på engelsk, og jeg kan godt læse engelsk, men fagengelsk er svært, synes jeg. Så jeg fandt ofte mine egne bøger, haha.

Men det er godt, at det er noget, der interesserer dig, ja det gør det da lidt nemmere. Ja, så må du læse derhjemme, hvis fx filosofi er for svært, når du ikke kan forstå, hvad han siger. Ja, det skal nok komme med alfabetet, når du lige kommer lidt mere ind i det. Du er jo lige startet, så du skal ikke kunne det hele på én gang.

Du må se, om du tager af sted i morgen. Ja, du er da nok stresset, når du får hovedpine og næseblod, og så er det jo ikke så rart at være der.

Jo, lad og tage bare en dag med MASSER af kage og film og "Venner" og blandet slik og især masser af kermitkager, haha. Jo, jeg er med på den. :)

Kan du passe på dig selv og husk at tage det ét skridt ad gangen, så skal det nok blive bedre.
Mange tanker og stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 13. september 2017 17:02