Læs dagbog

Jeg holdt fri i dag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 14. september 2017 15:09

Ja jeg har holdt fri i dag . Var simpelthen så træt i morges . Ja og så ville jeg være hjemme og lære det skide alfabet ha ha .
Men NU KAN JEG DET .... WEEEEE ... sad hele dagen og øvede mig ... Ja ok har stadig svært ved at se forskel på de græske tegn men jeg har lært alfabetet udenad nu . Det er fedt nok og ja alt det grammatik det skal jeg nok få styr på . Kan ikke stresse over det . Vi er lige startet på noget nyt . Det går nok er bare glad for jeg har lært alfabetet og mange af tegnene ligner jo lidt danske bogstaver .

Ja jeg er vist ikke gået glip af så meget i dag de har vist bare snakket om Mathæus evangeliet og bjergprædikenen. Det er jo fint nok den havde jeg så meget om sidste år og jeg har fået noter vores lærer lagde ind det er godt nok .
I morgen er det bare græsk fra 8 - 10 og så er det weekend . Jaaa skal bare hygge i weekenden og så vil jeg prøve at lave en masse lektier i weekenden så jeg ikke har så meget i næste uge det kunne være rigtig godt. Meget af det er jo allerede lagt ind på Absalon vores lektie side. Men jeg ved ikke om vi har noget for i Filosofi kan ikke se han har lagt noget op men måske kommer det eller også læser jeg bare til Græsk og bibelkundskab.

Men nu kommer manden snart hjem og jeg vil hygge lidt med ham og finde ud af hvad vi skal spise i aften . Ja jeg magter ikke ret meget lige nu .

Sender en kæmpe krammer til søde JHN og jeg håber du har det godt .. jeg købte en bolle på vejen hjem og smilte da jeg så en masse grønne kager he he he .. ja kvæk kvæk sagde de søde ven . Lad os bare stikke af og hygge og se Venner og æde bland selv slik og kage det er en god ide.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder godt med en hjemmedag, og hvor FEDT og FLOT at du har lært alfabetet!! Det er sgu da godt klaret, du er jo lige startet. Ja, jeg kunne ikke have gjort det, haha. Du er så sej!! Flot at du har selvdisciplin og kan få lavet noget derhjemme i stedet!

Jeg synes, græsk er et spændende sprog. Jeg har engang gået til græsk, men det var nygræsk, så det er jo noget andet. Men svært er det, så jeg føler med dig. :)

Ja, så må du få lavet lidt lektier i weekenden, så du føler, du er med og ikke begynder at stresse over det. Det er da en god idé. Det er jo smart, at det bliver lagt ind på en lektieside, så I kan se, hvad I skal læse.

Gad vide, hvad du finder på til aftensmad. Jeg håber, det blev noget lækkert. :)

Jeg kan høre de der kvæk helt herovre på Fyn! Haha. De kalder på mig og vil med mig hjem og spises, siger de. Haha.

Du får en kæmpe krammer tilbage og mange tanker fra jhn. Pas godt på dig selv og husk at slappe af også.

Skrevet af JHN1, 14. september 2017 17:25