Læs dagbog

Det sidste træk

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 14. maj 2017 15:15

Ja i morgen så er det jo nærmest sidste dag i skolen ... Puha ... selv på den sidste dag er der lektier .. det er sq da lidt vildt ... Men jeg tager bare afsted og så må jeg prøve at overleve ...
Religion og Tysk det er fint nok ... Men Fransk det er lidt mere kompliceret ... Har været meget væk på det sidste og det kommer jeg sikkert til at høre for ... plus at der er tekster vi skal læse og grammatikprøve ... ingen hygge eller noget ... jeg magter det bare ikke jeg er sååå glad for det er slut nu .

Nå men weekenden var god .. super hyggeligt vi spiste masser af lækker mad .. og her til morgen inden vi skulle hjem åd jeg en masse vafler med flødeskum og syltetøj ... mmm guf og vi har bare hygget os og tøffet rundt i Malmø og fået noget lækker pubmad blandt andet en mega burger med meget snask og så har vi spist slik og vi har sovet rigtig meget det trængte vi jo til .

Men nu er jeg hjemme og skal prøve at få styr på alle tingene til i morgen ... Ja det virker bare lidt uoverskueligt lige nu selvom det jo KUN er en dag .. men jeg magter det bare ikke og mellemtimer og stress ... er træt ... rigtig træt ...

Sender lige en kæmpe krammer til søde JHN jeg har tænkt på dig i weekenden mens jeg spiste lækre hjemmelavde vafler og var ude og spise is og slik og hygge . Jeg ved du har det svært nu men jeg hepper på dig og sender dig de allerbedste tanker .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det kan altså godt være skide hårdt, selvom det "kun" er en dag. Man kan føle, at man næsten ikke kan overkomme det. Men jeg håber, du klarer det, og så er du fri og skal "bare" (! ha) have eksamenerne overstået.

Jeg håber ikke, du får ubehagelige kommentarer fra din fransklærer. Hun ved jo ikke, hvor meget du kæmper, men det ved du selv, og det skal du holde fast i. Du gør det rigtig godt!

Nej, hvor det glæder mig, at I har haft sådan en god og afslappende weekend! Og med en masse vafler, haha. Sådan noget kan man leve højt på længe. Måske du skal prøve at tage den gode følelse med dig i skolen i morgen?

Jeg har også tænkt på dig! :) Jeg ved også, at du har det svært med skolen og alt det, der følger med. Men ja, vi må heppe på hinanden, og så skal vi nok klare det!
Jeg sender også dig rigtig mange gode tanker og et stort kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 14. maj 2017 16:57