Læs dagbog

Venter på datoer + nu er de kommet

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 16. maj 2017 10:29

Ja så er skolen jo slut ... tog altså ikke til matematik i dag ... det gad jeg bare ikke jeg får jo ikke noget ud af det ha ha ... Ja og der er billedkunst men hvorfor ved jeg ikke helt ... der kommer jo ikke nogen i dag . For undervisningen er fra kl 12 og der er der stor froskost for alle elever der afslutter i år .. så der kommer da ikke nogen til undervisning ... Nå men nu er det sq slut ...

Ja i går var lidt en hård lang dag ... Først havde jeg religion .. Det var hyggeligt vi snakkede lidt eksamen og mystik i religionene og så fik vi morgenmad både rundstykker franskbrød og nutella og syltetøj mmm guf guf guf . Ja og så fik jeg sagt farvel til de fleste fra religion som var der i går .. Ja der er jo flere af dem der ikke skal op i religion .. fordi det er noget med de går på STX og skal åbenbart trække fag .. ja jeg ved det ikke helt ha ha .

Så var det så tid til sidste tysktime ... Ja det var sq lidt underligt men vi hyggede og spiste masser af kage og vi gennemgik det sidste grammatik og så lidt film om murens fald ..
Ja og så sagde vi jo så farvel og tak for i år var lidt vedmodigt det var jo den klasse hvor jeg har haft det allerbedst .

Til sidst var jeg til Fransk ... ha ha vi var kun 3 og de to af dem gik tidligt fordi de åbenbart skulle noget ... Nå men min lærer var vist lidt skuffet over jeg har været væk .. og selvfølgelig skulle hun terpe grammatik til det sidste .. Men ok vi fik spist lidt brød og ost og hygget lidt og snakket eksamen og det hele .
Ja og så fik vi sagt farvel og tak for i år og vi ses til eksamen ..

Ej men jeg sidder og venter på de sidste eksamensdatoer ... de sagde de ville komme til midnat men jeg var oppe og NEJ ingen datoer og de er ikke kommet endnu ... Jeg bliver sådan lidt urolig i kroppen venter så jeg kan komme igang med at planlægge min læseplan ...

Nu vil jeg tage lidt ud .. får ikke noget ud af at sidde her og stresse ... vil købe noget lækker frokost eller et eller andet ... Ja må få tiden til at gå måske kommer der datoer omkring frokosttid ...

Sender søde JHN en kæmpe krammer og en kermitkage he he kvæk kvæk ... Ja jeg er lidt forvirret i dag så du skal ikke tage mig seriøst. Jeg håber bare du har det godt og jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden din støtte du er en super god veninde . Tak fordi du er dig og du bare er så sej .

Nå nu er der kommet datoer og det ser nogenlunde ud .
Her kommer mine datoer
29-5 Skriftlig matematik
31-5 Skriftlig Fransk
7 og 9 -6 Billedkunst ( der er 48 timers forberedelse)
Tysk 12 og 13 -6 ( 24 timers forberedelse)
Fransk 15 og 16-6
Religion 19-06
Matematik mundtlig 20-06

Jeg vil så helt klart priotere Tysk Religion og Fransk over billedkunst og matematik ... og de skriftlige kan jeg jo ikke gøre så meget ved udover at kigge lidt på opgaver ... Så i morgen eller noget så vil lave en plan tror jeg nok ha ha ... Er lige ramt af eksamenstress/angst ...

Men lige nu vil jeg spise et gåsebryst fyldt med flødeskum jeg har taget med hjem det er lidt meget at skulle overse så mange eksamener på en gang ...

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, så er det slut! Det er altid lidt underligt. Det kan jeg godt huske. Men flot at du er kommet igennem det, og du har overlevet, haha. Godt klaret! Stor ros til dig!

Så fik I afsluttet og sagt på gensyn og spist en masse gode ting, mmmm. Godt jeg lige har børstet tænder, haha.

Uha, jeg kan godt forstå, du var nervøs over datoerne, og at du havde uro i kroppen. Men nu er kommet, og ja, det ser da nogenlunde ud. Men de sidste er lidt tæt på hinanden, men det skal nok gå. Du klarer det. Du skal bare gøre det så godt, som du kan. Ja, fokuser på de fag, du ved, du har det bedst med, så du er sikker på at få nogle succesoplevelser der. Så må du klare de andre på bedste vis, men uden at gå ned hvis det ikke går så godt. Det er jo virkelig mange eksamener, du skal til, og man kan ikke klare det hele lige godt eller med lige meget energi.

Jeg kan godt forstå, du er stresset og lidt angst over det. Men gør dit bedste for at få lavet en plan i første omgang, så skal det nok gå. Jeg håber, det hjalp med et gåsebryst. Det var også det, jeg købte ekstra i søndags, det smager altså også godt. I mangel af bedre (kermitkager, haha).

Jeg ønsker dig en rigtig god eksamenslæsning. DU er den seje, jeg beundrer dig! Også stor tak fordi du er dig, og fordi du støtter mig så meget. Godt vi har hinanden, min ven!

Nå, nu skal jeg snart ud i regnen og til psykolog. Ville gerne ligge under et stort tæppe lige nu, haha.
Kan du have det rigtig godt og husk nu at slappe af også! Mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 16. maj 2017 17:11