Læs dagbog

Dumme kælling !!!!

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 15. november 2017 10:53

Jeg har haft et mega skænderi med min mor og sidder bare her og tuder ... er virkelig ked af det.
Hun svinede mig bare til i dag ... fuck hende ... ja undskyld mig ... Hun gik helt amok i dag . Hun skældte mig ud fordi hun åbenbart mente at det var for dårligt at jeg ikke havde inviteret hende til juleaften nu hvor vi ikke skal over til mandens tante ... Ja hvad bildte jeg mig ind at jeg ikke havde tænkt på at nu skulle hun sidde alene juleaften .. Jeg føler mig seriøst som en på 3 år når jeg snakker med hende ... Jeg har aldrig følt mig så alene som jeg gør lige nu ... Jeg føler aldrig noget jeg gør er godt nok .. Er virkelig ked af det ...

Jeg troede at det var nok at vi skulle være sammen både den 3 December og 2 juledag men det er det åbenbart ikke ... Jeg vidste slet ikke det var et problem .. Men ok jeg skal åbenbart tænke på hende hver gang jeg skal noget ... ej men seriøst hun skældte ud og råbte af mig og jeg tænkte aldrig på hende og bla bla bla bla ... Kælling !!!! ... Helt ærligt jeg kan sq ikke tænke på hende hver gang jeg planlægger noget .. Jeg er sq voksen ... Ej er bare virkelig ked af det og sur nu ...Hun forstår jo heller ikke det med at jeg vil skifte uddannelse der er bare så meget ..

Nå men jeg vil forkæle mig selv lidt .. har helt ondt i hovedet nu fordi jeg har grædt så meget .. Jeg vil købe noget kage og bare hygge mig og se lidt tv ... ja fuck det hele og fuck skolen og lektier og stress ... gider ikke mere ...

Sender søde JHN masser af krammer tak fordi du er min søde ven . Du er sq super og jeg er så glad for vi to har hinanden når verden er mega skod .. Ja skal vi ikke bare æde noget slik og noget kage og se en god film sammen eller noget det er meget bedre end alt det stress .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ih altså, de mødre! Jeg er helt harm på dine vegne! Men søde du, du må holde fast, for hun har INGEN ret til at fortælle dig, hvordan du skal holde jul, eller om du skal invitere nogen. Min mor skulle overhovedet ikke forlange sådan noget af mig! Men ja, de kan virkelig give en dårlig samvittighed, men det behøver du på ingen måde at have. Det er da hende, der burde have det!

I er altid så søde og inviterer hende med på ferie, og så er hun bare på den her måde. Det er da hendes eget ansvar at finde et sted at holde jul, og hvad plejer hun at gøre, når I er hos tanten? Ved du hvad, det kan overhovedet ikke være dit ansvar. I har brug for en rolig jul, så hold fast i det!

Jeg kender godt følelsen af bare aldrig at være god nok, og det er bare så trist at få den følelse ud fra, hvad ens mor siger til en. Det kan jo ikke være rigtigt. Du ER god nok, og du HAR ret til at gøre tingene på din/og din mands måde. Du er voksen, og det burde hun også være!

Jeg håber, du får det bedre, min ven. Jeg føler i hvert fald med dig, for jeg kender godt de der irriterende mor-problemer. Ja, man bliver sgu så ked af det! Jeg håber, du har ædt noget kage, ja lad os bare stikke af fra det hele!

Du er også en super god ven, og jeg tænker på dig og håber, det hele går i orden igen! Mange tanker til dig og stor trøstende krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 15. november 2017 18:10