Læs dagbog

Svært at glemme

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 16. november 2017 17:42

Ja det var godt nok en mega skoddag i går .
Det skænderi med mor ødelagde bare hele dagen . Ja var vred og ked af det og måske også lidt chokeret .. Men ok hun ringede godt nok senere og undskyldte fordi hun havde gjort mig så ked af det. Ja men selvom jeg sagde det var ok så kunne jeg bare mærke det kørte inden i mig hele dagen .. Mange tanker om mit forhold til min mor og ja mange andre ting .

Nå men vi skal jo ses 3 December og så anden juledag .. Men altså jeg har svært ved at glemme den måde hun reagerede på .....
Ja så bare hygge de dage og så tage det derfra ... og ikke gå så meget op i hvad hun tænker og mener .

Det var godt jeg gik i skole i dag .. havde egentlig ikke lyst men min veninde kom og hun er bare guld værd vi forstår bare hinanden rigtig godt og vi skal nok komme igennem alt det med eksamen .. det skal vi ikke tænke på lige nu . Men det er dejligt der er nogen der ved hvor svært det er at gå på UNI . Det er sq ikke spor nemt og vi føler os meget *udenfor* det er slet ikke sjovt . Godt jeg skifter til sommer så kan de rende og hønse ha ha ..

Ja JHN du har ret vi gør så meget for hende og vi tager hende med på ferier og hvad ved jeg og så går hun amok på den måde det har hun da slet ikke ret til ... jeg ved ikke lige hvad hun tror ... Nå men jeg gider ikke tænke på det nu ... Det er weekend nu for mig ha ha ingen skole i morgen .

Tusind tak for din hilsen søde JHN og ja du satte det hele meget godt i perspektiv .. jeg gør så meget for hende og jeg har været der hele tiden mens hendes mand var syg og jeg har inviteret hende med til næsten alt ..
Du er bare så klog og sød .. det hjalp rigtig meget det du skrev og jeg blev så glad ..
Ja det får du så lige en hel stor æske frøkager for he he mmm guf ... med extra snask .. Ja tak igen for alt det du gør og tak fordi du forstår mig .. selvom jeg ikke ser vild med dans ha ha ...

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det sidder i en længe sådan noget, og selvom din mor har undskyldt (hvad hun da også skulle!), så har hun jo gjort dig meget ked af det, og det kan man jo ikke bare skubbe væk. Jeg tror også, det er godt at mærke efter, hvad det har gjort ved en. Altså jeg mener, det er jo fint, at hun siger undskyld, men jeg tror ikke, at man bare altid skal glemme det igen, for så får hun jo lov til at jokke på dig hele tiden. Hvis det giver mening. Men selvfølgelig er det også din mor, og det skal helst køre mellem jer. Ja, det er sgu svært med de mødre!

Ja, du har da været der rigtig meget for hende, og det burde hun også sætte pris på i stedet for at kræve alt muligt. Men jeg håber, I får det hyggeligt sammen alligevel, når I skal ses.

Dejligt at det var godt at komme i skole og se veninden. Ja, godt I har hinanden og forstår hinanden. Vil hun også skifte uddannelse, så I stadig har hinanden de næste år? Ja, det bliver da godt for dig at komme til noget andet og forhåbentlig bedre.

Selv tak for dine søde hilsener! Ja, jeg forstår dig godt både mht skolen og med din mor.

Tak for kager, haha. Elsker snask! Kermitkagesnask. :)

Kan du nu passe godt på dig selv. Det er vigtigt! Du er så meget værd, min ven. Og andre skal også behandle dig godt!
Mange tanker og krammere fra jhn

Skrevet af JHN1, 16. november 2017 18:14