Læs dagbog

Mega træt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 17. november 2017 15:26

Ja jeg er træt i dag .. Var hårdt at være i skole i går .. fik det dårligt på vej hjem .. blev lidt svimmel .. puha glæder mig bare til juleferie og næste uge vil jeg kun gå i skole Mandag .. når jeg skal mødes med de andre .. Nå ja .. vi skal jo nok ikke mødes ude på campus på Mandag men på hovedbiblioteket i København istedet det er jo lidt bedre for der er ingen af os der har det godt på campus nu.

Ja jeg er stadig ked af det med min mor .. Jeg synes også hun har ændret sig efter det skænderi . Ja jeg er sq bare skuffet og hun kaldte mig dum .. og ubetænksom sådan noget det sidder bare i mig i lang tid .
Men jeg prøver at lade som ingenting og bare snakke lidt med hende ..

Sender søde JHN masser af kage og måske lidt tidlig juleslik ha ha .. Ja jeg så bare der har jo hylderne fyldt med juleslik i føtex og fakta det er vildt hvad man kan få .
Tænkte bare på dig at du nok godt kunne tømme det hele ha ha .. sammen med mig måske .. Ja du er en superstjerne en rigtig god ven og du har virkelig hjulpet mig her hvor jeg er så ked af det med min mor det er så godt du forstår mig ...

Håber det går godt med vild med dans i aften og jeg vil æde lidt chokolade og tænke på dig søde ven tak fordi du er her for mig .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det må være ekstra hårdt for dig på Uni nu, hvor du har besluttet at stoppe der. Det er ikke rart at være et sted, hvor man ikke føler sig velkommen og ikke har lyst til at være. Men jeg håber, du holder ud. Nu har du snart ferie, og så skal det nok gå. Så skal du "bare" (!) have eksamen overstået, men godt du har de andre at læse sammen med.

Jeg forstår virkelig godt, at det sidder i dig mht din mor. Der sidder også meget i mig, som min mor har sagt. Det lægger man ikke bare fra sig. Måske er det også ekstra hårdt med ens mor, fordi hun ligesom "skal" være der for en, elske en lige meget hvad og i hvert fald ikke kalde en for dum. Så slår den ekstra meget.

Haha ja, juleslik, det har jeg købt i flere uger nu, det er frygteligt. Marcipankonfekt og Remas flæsk, det er bare godt, haha. Ja, og Aldi har også noget godt. Ej, men det er noget værre skidt, haha. Jeg har allerede spist det kage, du sendte mig, haha. Og jeg fik ondt i maven, ja så kan jeg lære det. :)

Tak, ja jeg glæder mig til "Vild med dans". :) Spændende, uha, haha.

Kan du passe rigtig godt på dig selv. Husk du er fin, lige præcis som du er. Ja, jeg forstår dig rigtig godt! Godt vi har hinanden!
Mange tanker og en kæmpe stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 17. november 2017 15:54