Læs dagbog

Belastende!

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 16. juli 2018 10:31

Det har været en rigtig slappe af weekend. Vi har ikke lavet noget som helst har bare ligget og slappet af på sofaen .. det var virkelig skønt og vi har spist pizza og bare stenet ha ha .

Nå men polakkerne er tilbage i fuld skrue og det er såååå belastende ... Ej men Lørdag aften stod der 4 fyre ude på svalegangen og røg og drak og larmede i flere timer .. ja de gik først indenfor omkring midnat. Det var virkelig belastende vi kan jo ikke åbne vinduet fordi deres røg kommer lige over i vores lejlighed. Det kan da ikke være rigtigt . Skal vi måske også gå og samle deres skodder op og plastik og hvad de ellers smider når de sidder nede i haven ?? .

Ja og i går kom ham der larmer mest hjem og stod og snakkede i mobil til kl 23 ... og her til morgen stod de og røg udenfor det er fandme klamt !! ... godt jeg kan brokke mig her på depnet ha ha ..

Jeg overvejer jo meget at snakke med vores nabo også selvom manden ikke er så vild med tanken om at vi *brokker* os .. men jeg vil snakke med ham om det med folk der ryger uden at nævne navne eller noget og snakke om det med haven .. De sad altså også og grillede i går selvom der er jo er udstet forbud mod grill her i området fordi alt er så tørt .
Ja og de satte sådan en dims eller noget på jorden der stod og røg jeg ved ikke om det var noget til grillen men de er jo ligeglade og de smider deres cigaretter på det tørre græs det går jo galt på et tidspunkt . Nå men nu fik jeg da det ud her på depnet ha ha .

Ja og jeg var syg i nat havde rigtig dårlig mave .. Måske har jeg spist noget jeg ikke kan tåle havde kvalme og tynd mave mmm ikke så lækkert men sådan er det bare ind i mellem . Ja og havde også hikke og jeg får tit ondt i maven når jeg har hikke for det kan være ret voldsomt ha ha ..

Nå men nu vil jeg slappe lidt af og passe min ømme mave .

Sender søde JHN masser af kage og afslappende krammer hvis man kan det . Ja jeg håber det går godt med bogen og håber ikke du stresser dig selv alt for meget søde ven . Jeg er sikker på du nok skal klare det søde ven du er jo mega sej .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg har ikke kunnet komme på depnet siden mandag, så jeg har ikke kunnet skrive, men jeg har tænkt meget på dig, og hvordan du havde det. Jeg håber, du ser denne hilsen??

Det er da voldsomt irriterende med de polakker. Jeg gik en lille tur med "lillebror" i dag, og vi gik forbi et sted, hvor de hørte HØJ radio. Vi snakkede om, at det er irriterende at være tvunget til at høre på det. Sådan er det også med jer og de irriterende typer, men nej, det kan ikke være rigtigt, og jeg ville da snakke med ham formanden. Også pga cigaretskodderne og grillen, det er dybt uansvarligt!!

Æv med den dårlige mave. Jeg har også døjet lidt her i sommer, så jeg tænker, det godt kan være varmen også? Men rigtig god bedring til dig!!

Mange tanker og krammer tilbage fra jhn - og jo, afslappende krammer, det kan man godt, haha. Du er også mega sej!!!!

Skrevet af JHN1, 18. juli 2018 17:56