Læs dagbog

Frustreret

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 19. juli 2018 14:34

Er bare frustreret for tiden .. Har det ikke så godt . Ja varmen er for meget og polakkerne larmer hele tiden er fandme trætte af dem ...
Ej men seriøst de står ude på svalegangen og ævler midt om natten som om alle andre bare ikke må sove ... Ja men altså heldigvis er de ikke vores naboer og uanset hvor man bor så er der altid nogen der vil genere en .. Jeg håber bare snart de skal på arbejde igen for lige nu er de hjemme hele dagen .

Er nok mig der er mega sensitiv lige for tiden. Men bliver bare stresset af larm og røg .
Ja og nu går jeg jo og venter på svar på om vi er kommet ind på 3K ja har mange tanker i hovedet ...

Ville gerne bare være sikker på at være kommet ind og alt det med SU er faldet på plads ja det stresser mig altså også .
Men nu har jeg tilmeldt mig re eksamen og det har mine to veninder også .. selvom vi jo bare ikke går op men det er fint nok vi har jo flere forsøg hvis det endelig var vi blev på TEO .

Ja har også skrevet lidt med min veninde og vi får jo svar den 28 så får vi jo styr på det hele . Jeg har også besluttet at jeg vil vente noget tid med at købe bøger når vi starter for jeg vil altså være helt sikker på at skulle bruge bøgerne og ikke lige som på TEO hvor jeg slet ikke havde brug for alt det jeg brugte så mange penge på .

Men har det bare ikke godt .. kan ikke koncentrere mig om noget som helst .. sover virkelig dårligt pga varmen og ja overgangsalder og stress spiller jo også ind.
Har bare intet overskud ... og så hjælper det jo ikke ligefrem med de skide polakker ha ha.

Ja og så i går fik jeg sygt ondt i mit ene ben har trådt forkert eller noget oppe i centeret .. blev jo mast af alle de mennesker der er der nu fordi der er skole sommerferie . Men det går bedre nu heldigvis og jeg er jo bare hjemme .

Sender sødeste JHN masser af krammer og tanker . Ja jeg har godt læst dit svar til mig og ja jeg har savnet dig .
Ja de er MEGA belastende de dumme polakker men det er også bare svært at gå ind og brokke sig til formanden for det er jo begrænset hvor meget han kan gøre og jeg gider ikke være sådan et *brokkehoved* ha ha så jeg brokker mig bare her og til min søde mand.

Måske kunne jeg finde mod til at snakke om det med skodderne og det med grillen .. men må lige se hvad jeg orker ...

Men søde ven lad os håbe depnet er tilbage igen for fuld kraft og lad os nyde noget god kage og noget is ... Pas nu godt på dig selv søde ven .







Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, nogle gange hober det sig bare op eller samler sig sammen, så der bare er en masse ting på én gang, der stresser og frustrerer en. Men jeg håber, du finder ud af noget med polakkerne, lige meget om du vil sige noget eller ej. Det er jo ikke i orden, at I ikke kan være hjemme i fred og ro.

Jeg håber, det hjælper lidt, når du får besked om den nye uddannelse. Jeg håber for dig, at du kommer ind. Ja, det er da en god idé lige at se tiden an mht bøger, for man kan jo købe sig fattig, og nogle gange kan man måske også nøjes med nogle kopier.


Æv hvor træls med dit ben, jeg håber da ikke, at det er alt for slemt. Vi må håbe, det går over hurtigt. Men godt at du kan være derhjemme og slappe lidt af. God bedring!


Jeg tænkte på, at nu har jeg kontakt med Mosi på mail, netop fordi man aldrig ved med depnet. Kunne du tænke dig det samme? Altså at vi to udvekslede mailadresser? Det er helt frivilligt, det er bare en tanke. Jeg ved bare ikke, for jeg vil helst ikke skrive min mail i al offentlighed, men måske vi kunne gøre det på en anden måde. Du kan jo tænke over det. :)


Jeg savnede også dig, da depnet var nede, og jeg var bange for, du troede, jeg var sur eller et eller andet, fordi du måske havde skrevet dagbog, og jeg så ikke skrev til dig. :)


Nå, jeg er på vej ud ad døren igen, men kan du nu have det rigtig godt! Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 19. juli 2018 18:10