Læs dagbog

Alt for varmt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 24. juli 2018 12:09

Det er for varmt .. ha ha magter det ikke sover dårligt og er bare træt af varmen nu . Men nu kommer der jo *hedebølge* ja puha over 30 grader ...
Jeg sidder bare hjemme og magter ikke ret meget . Ja ikke nok med det er varmt jeg er også godt ramt af overgangsalderen ha ha og har det bare ikke godt . Nå men godt jeg har mit hjem og kan slappe af .

I morgen skal jeg ud .. skal mødes med min veninde fra KU . Det bliver hyggeligt og også meget godt bare at komme lidt ud og få en kop et eller andet .
Ja vi har også skrevet lidt på Facebook . Vi får nok svar på vores ansøgning enten Lørdag eller Mandag .. Det bliver så spændende så sker der endelig noget . Jeg regner jo meget med vi bliver optaget og kan få en helt frisk start .

Jeg var ellers i biffen i Lørdags bare sådan helt spontant. Var inde og se den nye Mama Mia film den er rigtig sød .. Ja bare skønt at drømme sig væk og nyde musikken og det hele . Jeg sad for mig selv og det er jo sådan jeg har det bedst . Men det er jo godt nok dyrt at gå i biffen men det er så sjældent jeg gør det .
Heldigvis har polakkerne vist ikke ferie mere det er altså rart så de går da i seng omkring kl 1 er bare så glad for de ikke er vores naboer .. kæft hvor de sviner og de smider deres skodder over det hele men vi tager det op til næste beboermøde .

Sender en stor kold cola til søde JHN . Jeg håber du har det godt og at du ikke er smeltet helt i den voldsomme varme . Ja du træner vel og sidder måske i haven og koger ja bare du har det godt min søde ven .
Du spørger om det med mail ?? ja du må godt få min mail hvis du vil det .
Den er trallebasse@gmail.com den kan du bare skrive til hvis du vil det så mister vi ikke hinanden hvis nu depnet forsvinder .
Jeg håber altså også det går godt med bogen og alt det andet i dit liv pas nu godt på dig selv søde ven . Ja vi er her jo ikke så meget lige nu på depnet men det er også alt for varmt og min hjerne den koger ... vil ud og have noget koldt vand i hovedet vi ses min ven.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, jeg tænkte nok, du var ved at smelte væk i varmen. :) Det burde være sådan, at når man så også er i overgangsalderen, så går det lige op med hinanden, så man slet ikke sveder, haha. Nej, jeg har nu ikke noget imod at svede. Har lige fået et dejligt bad, så er jeg frisk igen. :) Ja, hedebølge, det er bare skønt, haha. Driller. :)

Det bliver vildt spændende, om I kommer ind på uddannelsen, men det håber jeg for dig og for jer! Jeg tænkte lige på det/dig den anden dag og håbede det meget for dig! Jeg krydser i hvert fald fingre.

Åh, jeg vil også gerne se den nye Mama Mia film. "Lillebror" skal finde en dag, men måske glemmer han det, haha. Men jeg er ellers ikke så vild med biffen, men det lyder som om, filmen er det værd. Dejligt at du lige gjorde det!

Ja, jeg træner og sidder i haven, og lidt senere vil jeg gå på værestedet og sidde og svede der også, haha. Tusind tak for mail. Jeg sender lige en mail til dig, så du også har min adresse, ikke.

Kan du nu passe på dig selv og forsøge at afkøle dig selv så godt som muligt! Mange tanker og krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 24. juli 2018 12:21