Læs dagbog

Brændt af

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 16. august 2017 14:58

Ja øv vi har jo i lang tid ventet på vores *vinduesmand* skulle kontakte os så vi kunne få vores nye vinduer . Ja men nu var der gået ca 14 dage uden jeg har hørt noget som helst .
Så ringede jeg til ham igår og han svarede ikke og ringede ikke tilbage.
Nå men jeg ringede så igen i dag og så fik jeg en sms om at han åbenbart nu er gået ned med stress .. ja han skulle jo slet ikke have taget imod vores bestilling fra starten af der har været så mange undskyldninger fra hans side .
Nå men vi har jo ikke betalt ham noget så det er jo fint nok og ja jeg tror også han var stresset for han virkede sådan hver gang jeg snakkede med ham . Han har nok påtaget sig alt for meget .
Nå men altså så må vi jo ud og finde en anden det er bare lidt surt nu hvor min ferie snart er slut . Ja og manden bliver nok vred og ked af det han er jo stresset nok i forvejen men jeg vil prøve selv at løse problemet og måske snakke med vores nabo han ved en masse om den slags .

Nå men altså ja jeg har trukket stikket lidt i dag har bare set en film og købt noget kage.
Ja kunne ikke overse så meget i dag og i morgen skal jeg til frisøren det er fint nok . Jeg er træt og har ondt i maven . Ja må se hvad der sker når manden kommer hjjem er bare træt nu og vil lave lidt god mad til i aften og hygge mig .

Sender søde JHN mange tanker og ja jeg håber bare du har det godt jeg ved du kæmper og jeg er her støtter dig hele vejen og ja vi må grine lidt af det hele ind i mellem det skal ikke knække os .
Jeg sender dig et billede af min lækre kage he he mmmm lige ned i maven he he .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ej, hvor irriterende! Ja, manden kan jo ikke gøre for, at han går ned med stress, men nej, så skulle han jo ikke have taget imod jeres ordre i første omgang. Øv, jeg håber, I finder en anden, der kan hjælpe jer. Det er mega træls, når man går og regner med, at det bliver lavet. Ja, jeg håber da, du får det ordnet, så du og din mand ikke skal gå og tænke på det.

Ha, jeg troede, der stod, at du havde strikket i dag. Så tænkte jeg nå, strikker du, det vidste jeg ikke, haha. Jeg kan nu godt forstå, du har trukket stikket og bare slappet af med god kage Jeg håber, det hjalp lidt!

Uhm, den ser god ud, den kage, haha. Jeg var faktisk lige ved at købe kage i dag, men jeg besindede mig, fordi jeg havde så meget andet at spise også. :) Ja, lad os grine lidt af det hele, det hjælper nogle gange.
Jeg håber, I finder en løsning med vinduerne!
Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 16. august 2017 18:30