Læs dagbog

Ny tømrer

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 17. august 2017 16:06

Ja vi har fundet en ny tømrer der stod en henvisning til en i en mappe vi har her i boligforeningen .
Ja ham ringede jeg så til i dag for ham den anden kan vi jo slet ikke bruge til noget han giver ikke besked og jeg stoler slet ikke på ham.

Nå men jeg ringede i morges til ham den nye og han tog ikke lige telefonen men ringede hurtigt tilbage . Han sagde han godt kunne huske han havde skiftet vinduer herude før også selvom det vist er mange år siden det var jo dejligt og han vidste hvor mange vinduer vi havde og det hele .
Så først aftalte vi at han kom herud Mandag fordi han alligevel var i Glostrup men nu har han skrevet at han allerede kommer i morgen det er jo fedt . Så skal han tage mål og så kan jeg lige snakke med ham om hvad det vil koste og alt det der .

Men jeg er bare træt i dag har været hos frisøren og da jeg kom hjem gik jeg bare ind og sov ... Ja er bare ikke på toppen har haft alt for meget at tænke på og nu venter skolen jo snart kan mærke det stresser mig .

Nå men jeg vil bare ind og ligge igen er slet ikke på toppen i dag . Jeg kan ikke koncentere mig og jeg er bare svimmel og træt .

Sender en kæmpe krammer til søde JHN jeg håber du har det godt pas nu på dig selv min søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er da dejligt, at du allerede har fundet en ny tømrer, der kan hjælpe. Og han er endda hurtig. Det lyder lovende.

Det er noget skidt, at du er så træt, men jeg håber, det hjalp at få sovet. Ja, du er nok lidt stresset. Men er der ikke faldet lidt ro på, nu hvor du har snakket med skolen? Eller er du meget nervøs og spændt? Det skal nok gå. Du skal "bare" lige i gang, så tror jeg, det kommer til at gå fint.

Kan du passe godt på dig selv, min ven!
Mange varme tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 17. august 2017 19:07