Læs dagbog

I morgen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 16. august 2018 13:21

Ja i morgen skal vi til Nykøbing Falster revyen ...
Jeg orker det ikke .. bløder meget og har ondt i maven .. og så skulle sidde og være sammen med mange mennesker og larm og alt det der men jeg tager jo med for mandens skyld .
Men det er bare det med vi skal overnatte et fremmed sted og jeg sover dårligt og ja masser af undskyldninger ha ha .. og jeg skal sikkert sidde midt i salen og få klaustrofobi ha ha .

Nå men jeg kommer jo hjem igen Lørdag . Det skal nok gå . Ja og jeg bliver hentet herhjemme det er jo dejligt nok .

Ja ellers sker der ikke så meget .. skal ringe til den skide tandlæge på Mandag .. vil bede om at få et overslag og bare en snak første gang uden der skal ske noget som helst . Det må da være ok .

Jo og så ser det sørme ud til jeg skal sælge to af mine bøger fra TEO .. har fået en besked på Facebook om en der gerne vil købe dem .. det er da bare fedt . Men jeg skal finde ud af hvis jeg skal sende dem hvordan jeg gør det . Nå men det går nok .

Sender søde mega seje JHN masser af krammer og tillykke med din bog . Ja du er mega sej og du er min søde ven det er så dejligt . Ja du må være rigtig glad selvom jeg ved hvor svært det har været for dig .
Jeg har fundet bogen på nettet og den lyder rigtig god og nu kender jeg dig jo også herfra og ved hvor svært det har været for dig at skrive den og det hele .
Ja du er bare min søde seje ven det er helt sikkert .
Du fortjener rigtig meget kage og en mega krammer fra din ven Mælken Ja og PS tak for alt du gør herinde for mig .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er da stressende at skulle noget, man ikke plejer. Både revyen og tandlægen. Jeg ved ikke, hvordan du kan blive mere rolig omkring det, men ja, det er jo nok måske at tage det lidt ad gangen. Jeg kender bare godt det med at stresse og panikke over det hele på én gang. Men manden er heldigvis med, og du kan holde ham i hånden undervejs. Ærgerligt at du lige skal bløde så meget nu, det gør det jo også mere besværligt. Men jeg håber, du får en god tur alligevel.

Og ja, selvfølgelig kan du bede om en snak først med tandlægen. De må jo være vant til, at folk er bange, og at de har brug for lige at snakke lidt omkring det og tage det ét skridt ad gangen. Ellers er det da en dårlig tandlæge. Jeg håber, du finder mod til at ringe på mandag.

Selv tak for al din støtte og alle dine søde ord til mig. Det er så dejligt, at vi kan være her for hinanden. Jeg er glad for, at du er der! Du fortjener også en kæmpe lagkage og en masse brunkager, haha. Seriøst, min far har stadig brunkager fra jul, haha, han er tosset, og han håber, de holder, indtil man kan købe igen. :) :) Og jeg drømte om Othello lagkage i nat, haha. Ja, kage er godt!

Kan du passe godt på dig selv og pøj pøj med i morgen! Mange tanker og et stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 16. august 2018 19:59