Læs dagbog

Hjemme igen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 19. august 2018 15:17

Ja det var en lidt hård weekend .
Fredag blev jeg hentet omkring kl 13 .. ja jeg troede jo vi skulle overnatte i Maribo men det var åbenbart blevet lavet om så vi havde fundet et hotel tæt på Revyen i Nykøbing men det var jo også meget bedre .
Ja så kørte vi fra København til Nykøbing og heldigvis gik det fint uden nogen særlig trafik eller noget .
Så kom vi til hotellet og fik vores nøgle til værelset .. Det var et fint almindeligt værelse men der var ikke gjort rent endnu så vi stillede bare vores kuffetter og så gik ud i restauranten for at få noget frokost og vente på de andre der også kom .
Manden var selvfølgelig sulten for han havde ikke nået at få frokost på arbejdet .. Mit lille madøre ha ha .. Nå men vi bestilte en æggekage og han fik også noget smørrebrød og det var godt .

Så gik vi ind på værelset og hvilede en times tid inden vi skulle afsted til middag og revy.
Ja vi gik ca 2 Km ind til selve Nykøbing og det var rimelig nemt at finde vej . Det var lidt sjovt i døren til Revyen stod Flemming Krøll ham direktøren og tog imod alle gæster .
Nå men så gik vi op og fandt vores bord og maden stod allerede klar det var jo smart nok.
Vi fik en 3 retters meny Laks og en bøf og noget lækker is .. puhh hvor blev jeg mæt ..

Ja selve showet var ok men jeg sad bare lidt dårligt på sådan en plastikstol .. vi skulle åbenbart sidde ved de borde vi også spiste ved men jeg kunne vende min stol så jeg kunne se scenen ha ha det var jo godt nok .
Der var også helt udsolgt så mange mennesker og meget larm ..
Ja især en der sad ved bordet ved siden af os var godt nok belastende .. Han var lige ved at vælte en fra vores bord og han sad og råbte højt til sine venner under showet .. åh altså ..
Nå men altså det gik jo det hele . Men hold nu op til sidst var manden bare træt .. han havde jo også været oppe kl 3 om natten .
De andre ville gerne blive lidt efter showet men vi gik bare selv hjem så manden kunne komme i seng og jeg var også helt smadret meget larmt og stress det dur jeg bare ikke til.

Nå men Lørdag stod vi op kl 8 og kl 9 spiste vi morgenmad sammen det var fint nok . Så havde jeg jo regnet med vi bare skulle køre lige hjem men nej nej ... Vi skulle da lige forbi en af vores venners barndomshjem på Præstø og så ind et sted og drikke kaffe ... Nå men heldigvis var det ikke den store omvej og det var nu en smuk køretur .

Det var nu rart at komme hjem og sove i sin egen seng i går ha ha .. var helt smadret og havde mega hovedpine . Men nu går det bedre men jeg bløder stadig rigtig meget .

Ja i morgen skal jeg ringe til tandlægen .. puhh bare den lille ting er næsten uoverskuelig hvor er det dog belastende .. Men ok de kan jo ikke gøre mig noget i telefonen ha ha . Men er bare stresset .

Sender sødeste JHN masser af krammer og kage og slik og det hele det må du godt i dag søde ven he he .. Jeg håber bare du har det godt ja jeg er lidt smadret i dag men det går nok det hele .. Jeg håber bare det hele går godt for dig med bogen og fitness .
Pas nu godt på dig selv søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Hvor er du sej, at du har klaret sådan en weekend! Jeg ville godt nok også have været smadret bagefter! Men det lyder som om, det var en blanding af "fedt" og så "stress og larm". Ja, det er da mega belastende med sådan en mand, der råber hele tiden. Sikke irriterende! Jeg ville også have været frustreret over det! Men hyggeligt at I var med og også mødte Flemming Krøll. :) Jeg synes, du er super sej, at du gør de her ting, selvom noget af det måske mest er for mandens skyld.

Det er træls for dig, at du bløder så meget. :/ Men godt at du er vel hjemme igen og kan slappe af nu!

Ja, det ville også slå mig ud at skulle ringe til tandlægen, det er helt sikkert. Men du kan godt, og det skal bare overstås. Måske kan du finde på en belønning til dig selv bagefter?

Jeg har spist så meget sødt i dag, at jeg har kvalme, puha, det er virkelig dårligt af mig, men jeg kan ikke stoppe igen. :/ Men jeg siger ikke nej til kage, haha. Jo, det går nogenlunde, tak!

Kan du nu passe godt på dig selv, min ven. Det skal nok gå det hele, og snart har du fået ringet til tandlægen, og så får du snart ordnet din tand, så du kan komme videre. Jeg sender dig mange gode tanker! Stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 19. august 2018 16:23

Knus mælken 🌹

Skrevet af Anonym, 20. august 2018 03:54