Læs dagbog

Slapper af

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 16. oktober 2017 10:19

Ja jeg slapper af i dag ... kan ikke overse lektier ha ha .. Ja vores græsk lærer har også sagt det er VIGTIGT at holde fri og slappe af så vi ikke bare kører helt surt i det hele .

Ja jeg er også bare mega træt og jeg nyder fred og ro i dag . Jeg vil nok bare se en film på netflix og spise det sidste af min kage og så bare hygge mig ... I morgen vil jeg nok se på det skide alfabet ...

Jeg har ingen penge så det bliver noget nemt mad i aften ... Ja skal nok hen til centeret og hæve penge men jeg gider ikke ha ha ...
Er bare mega træt sov det meste af dagen i går .

Ja og en opdatering på min *reservemor* hun har det ikke godt .. hun ligger på intensiv i kunstig koma efter en fejloperation hvor de har prikket hul på en tarm plus hun nu har fået en blodprop i lungen .
Men jeg får opdateringer fra min mor og der
går nok et par dage før jeg hører mere med mindre der sker noget alvorligt .

Sender en mega krammer til søde JHN pas nu på dig selv søde ven det skal nok gå det hele ellers kommer du bare her og får noget kage he he . Tak fordi du altid skriver til mig det betyder rigtig meget for mig .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er da vigtigt at slappe af og lade op, så du er frisk til Uni igen i næste uge. Det har jeres lærer da ret i.

Altså, jeg er lidt skør, ikke (det er nu, du skal sige nej, haha), men jeg husker stadig en vinterferie for mange, mange år siden, hvor jeg læste på VUC, og jeg tog en dag, hvor jeg tog min madras ind i stuen og bare lå og så tv og slappede fuldstændig af. Jeg husker det tydeligt, fordi det gav mig så meget ro bare at ligge der uden at skulle tænke på lektier.

Så ja, det ER vigtigt!

Ja, så må du kigge på alfabetet i morgen, du skal nok nå det!

Puha, det lyder altså ikke godt med din reservemor, men jeg håber det aller bedste for hende! Det er godt nok utroligt, hvad der kan gå galt på et sygehus. :/ Jeg krydser fingre for, at hun bliver rask!

Selv tak fordi du skriver til mig så ofte. Dine beskeder betyder også rigtig meget for mig!!!!

Jeg siger ja tak til kage, haha!!!! Lagkage med masser af flødeskum?? :)

Mange tanker til dig og stort knus fra jhn og pas nu godt på dig selv!

Skrevet af JHN1, 16. oktober 2017 18:53