Læs dagbog

Eksamen + dødsfald

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 18. januar 2019 12:25

Ja Eksamen starter jo egentlig i dag .. vi har jo haft opgaven hele tiden men nu har vi jo så fri til at sidde og skrive den .
Jeg orker det bare ikke i dag .. seriøst min mave er skod .. men det går da lidt bedre tror jeg nok .
Jeg har været på biblo og hente bøger så nu har jeg alle de bøger jeg skal bruge til opgaven.

Jeg er bare træt .. og jeg fryser men det er fordi jeg mistede så meget blod i går og jeg har lidt ondt i hovedet . Men jeg skal jo igang med den skide opgave den ligger bare der og glor på mig .

Ja jeg har bestemt mig for at bruge de to opgave eksempler jeg har og bruge dem som inspiration .. jeg synes det er svært bare at sidde alene og skrive en hel masse ha ha .

Ja men jeg vil kigge lidt i dag og så starte i morgen med at skrive .. manden skal jo på overarbejde så må jeg op der og sidde og skrive lidt .

Ja jeg skal nok få det lavet .. det er bare svært at komme igang og alle de retningslinjer der skal overholdes ...

Nå ja jeg skal også lige ud og købe ind det orkede jeg ikke på vej hjem fra biblo havde så ondt i maven .

Sender søde JHN masser af krammer og jeg håber du har det godt . Ja jeg tænker på dig og jeg takker fordi du hepper på mig nu hvor jeg sidder her med min opgave.
Jeg får det jo nok bedre når jeg først er igang men det er så uoverskueligt ha ha .

Men jeg håber du har det godt jeg er ked af hvis du er alt for træt og naboerne larmer .
Du må herind ha ha polakkerne er næsten aldrig hjemme og der er stille og roligt her der er bare mig der sidder og laver opgave.

Pas nu godt på dig selv søde ven og husk vi har hinanden her og du er en superstjerne og vi må godt vrøvle lidt her ha ha .

Opdatering ... Jeg har lige fået et opkald om at min mands papmor er død .. Ja det var mandens tante .. som jeg har jo ikke har det bedste forhold til der ringede og fortalte det.
Papmoderen var manio depressiv og jeg ved hun havde haft en rigtig dårlig periode omkring jul .. Jeg ved ikke helt om det er fordi hun havde taget nogen piller eller det var noget med hun havde lungebetændelse eller om hun fik en hjerneblødning ...

Ja er nok lidt i chock lige nu .. og nu skal jeg fortælle manden det når han kommer hjem.
Ja jeg ved ikke hvordan ... Åh altså og så begynder hans tante at skælde mig ud fordi jeg fortalte at jeg sidder midt i min eksamen og har det skidt med det .. Ja og jeg skulle bare tage med til begravelsen og købe blomster på hendes vegne og alt muligt .. ej men altså slap nu af ...

Og jeg kan ikke ringe til min mor for hun er ikke hjemme ... Ja jeg er bare lidt ked af det lige nu og havde brug for at skrive her ...

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Først så vil jeg sige, at jeg er ked af, at din mands papmor er død. Det er jo altid trist, og det er klart, at manden vil blive ked af det, men jeg er sikker på, I vil støtte hinanden, og godt han har dig. Du må fortælle ham det på en nænsom måde, men nemt er det ikke, det forstår jeg godt. Det er klart, at du er ked af det, og det er svært, når opgaven også fylder lige nu. Hvis du ikke orker at købe blomster på tantens vegne, så må hun klare det selv, ringe til en blomsterbutik eller andet. Du skal ikke lade hende tromle dig, ven!

Jeg håber, du kommer igennem det med opgaven alligevel. Det skal bare overstås, og du skal bare bestå. Ja, lad dig inspirere af de andre opgaver, og af det du har lært her op til, så skal du nok klare det. Ja, jeg hepper vildt meget på dig og har stor tiltro til, at du kan det. Du har klaret SÅ meget andet, også skole-relateret, så det her kan du også, det ved jeg!

Du får mange varme tanker fra mig og en masse opmuntring. Jeg er ked af, at du er ked af det, og jeg ville gerne hjælpe dig. Men jeg er her og lytter gerne, ven! Du får en stor krammer fra jhn og pas godt på dig selv, ikke!

Skrevet af JHN1, 18. januar 2019 16:15