Læs dagbog

Træt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 19. januar 2019 11:12

Ja jeg er lidt træt i dag .. det var en hård dag i går. Manden fik en opringning fra hans papfar der fortalte ham det med hans kone der er død og selvfølgelig var han rigtig ked af det .
Men papfaren var sød og han har det ok efter omstændighederne .. hans kone har jo været syg i mange mange år med manio depressiv og alt muligt andet . Men nu har hun fået fred og hun var jo ikke bange eller noget det skete mens hun sov .

Ja og vi fik snakket lidt om det hele og vi skal til begravelse på Onsdag. Det skal nok gå det hele .

Min opgave .. ja hvad kan jeg sige om den ha ha ... Ja nu har jeg jo så EN dag mindre at skrive i men det er ok .. jeg må bare igang i dag og skrive løs .. Men jeg har ligesom lavet en plan for de ting jeg skal have med i den.
Ja orker det bare ikke men jeg vil have pædagogik tingen færdig her i weekenden det er helt sikkert .

Nå men altså jeg hygger lidt lige nu og jeg skriver når manden kommer hjem .. Jeg er sååå træt .. og jeg blødte rigtig meget i nat tror også det var fordi jeg blev så påvirket af det hele i går .
Jeg har også snakket med mandens tante i dag og hun giver 100 kroner til buketten til begravelsen og så køber jeg den bare på vej på Onsdag .

Nu vil jeg lige ud og købe lidt ind og slappe af og vågne helt ..

Sender søde JHN masser af krammer og lidt hemmelig kage .. seriøst vi må godt i dag ha ha .. Tusind tak for din støtte i en svær tid og tak fordi du altid lytter .
Jeg ved hvor svært du har det for tiden og jeg sender dig sol varme og fred og ro .. ja det er sq ikke nemt at være til i denne verden .
Men godt vi har hinanden og depnet .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Hvor er det godt, at I har hinanden, dig og manden. I virker gode til at støtte hinanden. Det er jo også vigtigt, når der sker sådanne ting. Men jeg håber, at I kommer ovenpå igen, ja klart at det må være svært for manden. Men godt at papmor ikke led, det er da også den bedste måde at dø på, når det nu skal være.

Ja, det er jo ikke så godt, at du nu har en dag mindre at skrive i, men du skal nok nå det alligevel, du har jo forberedt dig godt. Skal den afleveres på fredag?

Det er træls, at du bløder sådan, ja det kan da sagtens forværres, fordi du var ked af det og stresset. Men jeg håber, det snart går over, så du ikke skal tænke på det, mens du skriver.

Rigtig meget pøj pøj og hep hep med opgaven, søde ven. Jeg ved bare, at det kommer til at gå godt!


Tak for kage, haha. Og selv tak fordi du gider blive ved med at lytte, selvom jeg skriver det samme altid. :) Ja, godt vi også har hinanden! Kan du nu passe godt på dig selv, ven! Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 19. januar 2019 12:46