Læs dagbog

Blandet landhandel

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 18. september 2018 06:37

Nå det var en god tur til Stettin .. Ja vi tog afsted tidligt Fredag morgen og vi var de eneste der blev hentet på Sjælør station og bussen var næsten tom da vi kørte ha ha ... Nå men der kom mange andre på nede på Lolland og sjovt nok var ham der stod for rejsen en vi kendte fra tidligere ture til Stettin han havde åbenbart fået arbejde hos det selskab vi kørte med .

Ja og så med færgen og ned gennem tyskland og det gik fint nok . Ja og så kom vi til hotellet og fik nøgler til værelset .. Det var et ok værelse ikke så stort men vi skulle jo bare sove der ikke andet .
Det var ikke lige det bedste hotel .. der var problemer med folk der ikke kunne få et værelse og Lørdag morgen virkede kaffemaskinen ikke og der var åbenbart ikke nok plads til folk der skulle spise morgenmad og ingen tallerkener eller bestik eller noget .
Det var vist ret kaotisk .. Vi spiste ikke morgenmad for vi havde spist alt for meget Fredag ha ha ...

Lørdag kørte vi rundt i byen i sporvogn og kiggede lidt og spiste noget god mad .. undtagen lige aftensmaden .. Vi ville prøve et nyt spisested og det var slet ikke godt .. maden var kold og kedelig og det tog lang tid før vi fik noget overhovedet . Ej det var virkelig skod og ja i dag og i går har jeg bare haft ondt i maven tror det var dårlig mad eller noget ... Ja og på vej hjem så var maden på færgen virkelig dårlig ha ha rigtig cafeteriamad der smagte af pap ... Men det var jo bare dejligt at være lidt væk og bare være sammen med manden helt alene .

Turen hjem var laaang ha ha .. vi kørte kl 10 Søndag morgen og så var vi hjemme kl 20 om aftenen .. Puha og så i seng og op og i skole mandag morgen .

Ej men skolen var sq lidt skod i går .. Vi skulle have et foredrag om tværfaglighed fint nok men vi var i kirken og vi kunne dårligt nok høre ham der snakkede .. og han blev ved og ved og ved .. Nå men det var jo bare sådan det var ...
Men ... jeg blev ret ked af det i går ... mine to veninder smuttede pludselig under foredraget .. først den ene og så den anden ... og de kom ikke tilbage .. det var underligt .. Så skrev jeg til min ene veninde hvor er i henne og er alt ok ?? .. Så skrev hun bare .. Vi har sagt op ??? ... ØHHHHH???? ... Men de var åbenbart gået ud og købe kaffe og alt muligt uden mig og de gad dårligt nok snakke med mig da de kom tilbage ... Jeg blev rigtig ked af det og så var manden og så sur da jeg ringede hjem der var åbenbart problemer med computeren og så knak filmen bare lidt og jeg var lige ved at græde ... men jeg klarede mig jo gennem dagen .

I dag skal vi så på Istedgade ... sukk ... magter ikke at skulle rundt alle mulige steder og mange mennesker .. vi er jo 3 klasser der skal afsted ... Ja vi skal både ind til mariakirken og en anden kirke og vesterbros ungdomsgård i dag . Ja det bliver en lang dag.

Sender søde JHN masser af krammer og tanker og håber du har det godt .. Ja tænker tit på dig og jeg tænkte også på dig i Stettin når jeg spiste is og kage he he ... Ja kage og is er godt . Er godt vi to har hinanden her og har vores dagbøger vi kan læsse af i .
Pas nu godt på dig selv i dag søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Dejligt at I havde en god tur, trods den tvivlsomme mad ind imellem. Ja, det må være rart at kunne have en alene-tur sammen med manden.

Træls med veninderne der bare skrider, det er da lidt dårlig skik, men måske havde den en dårlig dag, eller hvad ved jeg. Forstår godt du var ked af det. Man føler sig kasseret på en måde. Håber I finder ud af det sammen igen. Du skulle jo gerne have nogle at snakke godt med på skolen.

Jeg håber, det går godt i dag, selvom der bliver mange mennesker. Det er heller ikke lige mig. Men du er sej, at du tager med.

Kan du også passe på dig selv og mange tanker og knus og god dag til dig fra jhn

Skrevet af JHN1, 18. september 2018 07:02