Læs dagbog

Spændende

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 19. september 2018 06:50

Det var en spændende dag i går .. Vi skulle mødes inde ved Mariakirken på Istedgade kl 9 og jeg var den første der var der ha ha .. så stod jeg der alene og gloede ... Nå men de andre kom også .. men mine to veninder kom vist for sent .. ja det må de jo selv om .
Men hende præsten i kirken var rigtig spændende og fortalte om det arbejde Mariatjenesten laver .. om hvordan de har lavet sovepladser til nogen af alle de hjemløse østarbejdere der kommer til Danmark og om hvor tit de må afvise folk fordi der ikke er pladser nok . Hun var rigtig sød og meget levende og fortalte det på en rigtig spændende måde .

Så skulle vi så videre til Apostelkirken for at høre om Cafe exit .. Det var rigtig spændende det er en *cafe* for tidligere og nuværende indsatte der hjælper dem med at komme videre med livet efter de var indsat i fængslet.
Der var en der tidligere var dømt for drabsforsøg og han fortalte om hvordan han havde mistet alt da han kom i fængsel .. Familie venner job bolig alt .. og så havde han en kæmpe gæld fordi når du sidder inde skal du selv betale for advokater og mange andre ting . Men det var fedt at se hvordan Cafe exit kunne hjælpe ham videre i livet .

Nå men så fik vi frokostpause og jeg blev inviteret hjem til min veninde .. hmm ja hun er jo sød nok men jeg bliver lidt stresset af hende ...Vi var bare lige hjemme hos hende med en kop og hun brugte rigtig lang tid på at vaske den og desinficere den .. hold nu op .. Nå men fint nok .
Så skulle vi over til Vesterbros ungdomsgård og vi var lige ved at fare vild ha ha men det var sq mest fordi min veninde gik og skulle snakke i mobil .. hun bruger rigtig meget tid med den mobil det er sq lidt sygt at nogen hele tiden skal glo på mobilen og sidde og sende beskeder ... Men jeg holder mig bare lidt for mig selv og det er ok -

Ja de to veninder jeg kender fra TEO er jo søde nok men hende jeg var sammen med i går er altid lidt negativ og *gider ikke* noget som helst ... det er lidt belastende så nu vil jeg bare bruge tid på min skole og så kan de jo komme og gå som de har lyst til ... Der er jo også mange andre jeg kan snakke med på skolen .

I dag er heldigvis en kort dag så vidt jeg kan se ... Vi har vist fri kl 12 ... og så er der *sociale aktiviteter* men det har jeg ikke overskud til så jeg går hjem når vi har fri .
Jeg er totalt udmattet oven på i går .. det var en god varm lang dag men også hårdt at være så meget på hele tiden .

Sender søde JHN masser af kage krammer og tanker . Jeg håber du har det godt søde ven .
Ja jeg ved ikke hvad jeg skal sige ha ha er træt det er morgen og jeg skal i skole i dag .
Ja men det går godt med skolen det er bare meeeega hårdt lige nu glæder mig til ferie på Søndag ha ha ...
Jeg håber bare du har det godt og du passer på dig selv og ikke træner for meget søde ven hav nu en super dejlig dag .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det lyder da som en spændende dag, selvom du var skeptisk inden. Men godt du kom af sted, når det var så godt. Du er sej!

Der er ofte både plusser og minusser ved venskaber, det kender jeg også, men hvis de er søde nok, og I kan støtte hinanden, så er det måske det vigtigste. Og hvis de trækker sig, er det godt, at der er andre, du kan snakke med.

Har I ferie i næste uge? Det er da ikke efterårsferie, er det? Eller skal du ud at rejse med manden, jeg kan ikke huske det? :) Ja, men noget at se frem til i hvert fald.

Jeg synes, du klarer det flot, og det lyder som en meget bedre skolestart end sidst!

Mange kager og krammere tilbage og mange tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 19. september 2018 17:52